Babyboom
Babyboom
Baby

Leren kauwen helpt om te leren praten!

2 min
Ontwikkeling van de baby
Baby

Leren kauwen helpt om te leren praten!

2 min
Éveil, Santé
<p>Waar een fruitpapje allemaal niet goed voor is...

Healthy Food, Happy Future: Gezond eten, een blije toekomst

Deze slogan "Healthy Food, happy future" is het motto van de [Hero-groep->http://www.bledina-friso.be/wable/front/splash/display.do] in België. Zij ontwikkelden een programma om het risico op overgewicht bij kinderen zoveel mogelijk te voorkomen.

De recepten van de kindervoeding worden regelmatig aangepast en ook de nieuwe voedingsproducten worden ontwikkeld met diezelfde slogan in het achterhoofd. Voor de Hero-groep begint gezonde voeding al bij de goede voedingsgewoonten van je baby. Recepten zonder toegevoegde suikers, de lancering van Mijn Fruitpotje met een minder gesuikerde smaak en minder zout in de maaltijden zijn typisch voor dit merk!

Fruitpotjes met minder suiker

[Blédina-Friso->http://www.bledina-friso.be] lanceert een nieuw gamma stoompotjes en fruitpotjes. De fruitpotjes geven de mama’s dan weer de kans om de baby te laten wennen aan een fruitsmaak, eerder dan aan een suikersmaak. Mijn 1e Fruit bevat immers geen toegevoegde suikers (enkel de van nature aanwezige suikers) en een laag gehalte fruitsuiker. Daardoor kan Mijn 1e Fruit er prat op gaan de minst gesuikerde smaak op de markt aan te bieden waardoor jouw baby meteen goede gewoonten aanleert. Het leerproces begint immers zodra hij overschakelt op vaste voeding!

Leren kauwen met het eerste fruitpotje

Zodra jouw baby gewend is aan één groente of fruit, kan je overstappen op de stoompotjes of fruitpotjes met de vermelding “vanaf 6 maanden”. Deze bevatten kleine brokjes en een combinatie van groenten of fruit. Vanaf 6 maanden kan jouw baby immers leren kauwen. Hij doet dat gewoon met zijn wangen, tanden zijn dus niet noodzakelijk.

Het Instituut voor Kindervoeding van Friso heeft aangetoond hoe belangrijk het is om brokjes toe te voegen aan babyvoeding vanaf die leeftijd. Zo kan de baby stapje voor stapje leren kauwen met zijn wangen en tong. Dat zal hem helpen om later goed te leren praten en articuleren. De fruit-en stoomptjes met zachte brokjes vanaf 6 maanden zijn dan ook de grote troef van Blédina-Friso.

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen