Babyboom
Babyboom
Baby

Liniment, voor de natuurlijke verzorging van babybilletjes

2 min
Hygiëne
Baby

Liniment, voor de natuurlijke verzorging van babybilletjes

2 min
Éveil, Santé
Tijdens de eerste levensmaanden krijgen babybilletjes dagelijks heel wat te verduren, vooral tijdens de luierwissel. Ze moeten meerdere malen per dag gereinigd worden; je gebruikt dus best een aangepast, mild product. Liniment is een mengsel van kalkwater en olijfolie en een must-have om babybilletjes te reinigen. Wij vertellen je waarom !

Wat is liniment en waar gebruik je het voor ?

Liniment is een mengsel van kalkwater en olijfolie in gelijke hoeveelheden. Deze natuurlijke formule heeft enkele opmerkelijke eigenschappen: kalkwater herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid en olijfolie heeft een beschermend effect.
Eenvoudig en natuurlijk, en daarom wordt liniment meer en meer aanbevolen door moeders en vroedvrouwen. De extra zachte en zalfachtige formule is perfect voor de meest gevoelige babybilletjes. Waarom? Babyurine is zuur en irriteert baby’s billetjes. De combinatie van kalkwater en olijfolie is perfect om de zuurtegraad te neutraliseren en tegelijkertijd de babyhuid te beschermen.

99,5% van de ingrediënten van Bepanthol® Baby Liniment zijn van natuurlijke oorsprong. Met de geurloze 2-in-1-formule reinig je niet alleen baby’s billetjes op een natuurlijke manier, maar leg je ook een beschermend laagje op de babybilletjes om ze te beschermen tegen externe agressies.
Met zijn reinigende en beschermende eigenschappen is liniment een must-have op de luiertafel!
Liniment kan je kopen in de apotheek, parapharmacie en drogisterij. Gewoon goed schudden voor gebruik. Als je het koel en donker bewaart, is het product lang houdbaar.

Hoe gebruik je liniment ?

Liniment is een ideaal product om babybilletjes tijdens de luierwissel mee te reinigen, en dit vanaf de geboorte. Breng de zalfachtige en niet plakkerige formule eenvoudig met een wattenschijfje aan. Je hoeft de babybilletjes niet te spoelen of te drogen voor je een schone luier omdoet.
Liniment legt een beschermende film op de dunne en tere babyhuid en beschermt de billetjes zo tegen externe agressies en zure babyurine tot de volgende luierwissel. Wist je dat je liniment voor elk babyhuidje kan gebruiken?

De voordelen ?

Het aanbod aan producten om babybillen te reinigen is groot. Toiletmelk of lotions moeten vaak nagespoeld worden met water om roodheid te voorkomen. Vochtige doekjes lijken dan weer handig in gebruik, maar hebben ook veel nadelen. Ze kunnen babybilletjes irriteren, zijn niet zo milieuvriendelijk en bevatten vaak ook controversiële ingrediënten.

Ben je steeds op zoek naar het beste voor je baby en kies je liefst voor producten die zo natuurlijk mogelijk zijn? Dan zal Bepanthol® Baby Liniment zeker aan al je verwachtingen voldoen om babybilletjes te reinigen en beschermen !

 

 

Ontdek nu in onze shop !
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
Natracare
Maandverband Long Ultra + vl
3.39
Kopen
En nog meer ...
Hygiëne