Babyboom
Babyboom
Baby

HEMA babybody’s voor iedere dag, jarenlang

2 min
Mode
Baby

HEMA babybody’s voor iedere dag, jarenlang

2 min
Éveil, Santé
Luchtige en duurzame items voor je baby bij HEMA

De babykleding van HEMA wordt elk seizoen vernieuwd. Van kleurrijke truien tot vrolijke jumpsuits tot basic rompers: HEMA heeft een ruime keuze die gemakkelijke te combineren is.

Winter of zomer, voor lekker thuis of voor mee opstap HEMA heeft altijd de geschikte babykleding, dat op dat moment het best bij jouw kind past. Welk kledingstuk je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat het gemaakt is van fijne materialen die goed zijn voor de babyhuid. Zo heeft HEMA kledingstukken gemaakt van bamboe en biologisch katoen, die zacht aanvoelen. De kledingstukken waar katoen in is verwerkt, zijn allemaal duurzaam katoen.

Newborn-prematuur overslagromper 

Deze super zachte rib bamboe overslagromper met lange mouwen is verkrijgbaar vanaf maat 44 en ook geschikt voor een prematuur kindje. De babyromper heeft geen zijnaden en dat is heel prettig voor een kwetsbaar prematuur huidje. De rib zorgt voor stretch in de breedte en de dubbele rij verstelbare drukknopjes voor rek in de lengte, daarom kunnen baby’s de romper extra lang dragen. Bij de overslag en onderaan de romper zitten drukknoopjes voor het makkelijk aan- en uitkleden.

Bamboe is zijdezacht en vochtabsorberend, dat maakt het materiaal heel comfortabel. Het elastaan geeft de romper een perfecte pasvorm. En omdat bij baby's knoeien en ongelukjes aan de orde van de dag zijn, kun je de rompertjes gerust vaak wassen op 60° C. Ze kunnen in de droger en blijven hun vorm behouden.

Newborn jumpsuit van duurzaam katoen

De newborn jumpsuits bij HEMA hebben lange mouwen, broekspijpen en een ronde hals. Je kunt de jumpsuit sluiten met knopen vanaf de hals en heeft drukknopen tot aan de enkels, zodat je het pakje makkelijk aan- en uit kan trekken bij je baby. Het item is beschikbaar in meerdere kleuren en verschillende structuren.

Door de sokjes aan de onderkant van de pijpen blijven de voetjes lekker warm. De binnenkant van het pak voelt heerlijk zacht.

Bij HEMA maken we steeds meer babykleding van bamboe. Niet alleen omdat het lekker zacht en luxe aanvoelt, maar het is ook een stof die lang fris blijft en warmte reguleert.

Bamboe is daarbij een milieuvriendelijke vervanger van katoen. En de bamboe die voor onze babykleding wordt gebruikt is voorzien van een FSC-keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Zo kleed je je kleintje niet alleen leuk aan, maar ook verantwoord.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met HEMA.

Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles rosé wijn 20cl
2.29
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles rosé wijn 20cl
2.29
Kopen
Vintense
Mojito 0,0%
2.29
Kopen
Corine de Farme
Geurig reinigingswater
5.60
Kopen
En nog meer ...
Mode