Babyboom
Babyboom
Baby

Maakt gezonde voeding je kindje slimmer?

2 min
Voeding
Baby

Maakt gezonde voeding je kindje slimmer?

2 min
Éveil, Santé

Een slimme baby krijg je door een gebalanceerde voeding

Het belangrijkste voor de gezonde ontwikkeling van baby's is de liefde en zorg van de ouders. Alleen een baby die liefdevolle aandacht krijgt en die actief wordt ondersteund bij het ontdekken van zijn kleine wereld kan zich lichamelijk en geestelijk optimaal ontwikkelen. Maar daarnaast is ook dit duidelijk: de juiste verzorging met voedingsstoffen in de vorm van een uitgebalanceerde voeding speelt een grote rol.

Omega 3 voor een slimme baby

Er wordt een steeds groter belang toegekend aan de zogenaamde omega-3-vetzuren. Op de leeftijd van zuigelingen zijn ze belangrijk voor de ontwikkeling van hersenen en zenuwcellen. Dit komt omdat de hersenen vooral in de eerste twee levensjaren hard groeien en rijpen; daarom is het regelmatig gebruiken van omega-3-vetzuren bijzonder belangrijk.

Een van de beste leveranciers van plantaardige omega-3-vetzuren is koolzaadolie. Koolzaadolie bevat bijzonder veel omega-3 - tien maal meer dan bijv. olijfolie - en door de gunstige structuur van het vetzuur van koolzaadolie wordt het essentiële omega-3-vetzuur door het lichaam goed opgenomen. Een prettige smaakverandering van het eten, en dat is een belangrijk voordeel voor kleine fijnproevers.

HiPP menu-en groentepotjes met Omega-3

Al na de 4e maand kunt u nu uw baby HiPP groente en menu's met omega-3 van bio-koolzaadolie geven. Daarmee onderstreept HiPP nogmaals dat wij de beste babyvoeding willen maken. Ook de biologische opvolgmelk van HiPP bevat al kostbare omega-3 van biologische oorsprong. Zo weet u zeker dat uw baby alles krijgt wat hij op deze leeftijd nodig heeft.

HiPP heeft de voedingsadviezen van het Onderzoeksinstituut voor Kindervoeding in de praktijk gebracht om zo moeders te ondersteunen bij de juiste voeding van hun baby: HiPP groente- en menupotjes bevatten nu de voor baby's levensbelangrijke omega-3-vetzuren van biologische koolzaadolie.

Kortingsbonnen van Hipp

Stuur een mail naar info@service.hipp.be en ontvang de brochure van HiPP, een staal van de Opvolgmelk Slaap Zacht HiPP en kortingsbonnen ter waarde van meer dan 5€ voor heel het assortiment van HiPP.

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Voeding