Babyboom
Zwanger

Het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine staat u bij

Zwanger

Het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine staat u bij

Ze zeggen wel eens ‘tijdens je zwangerschap eet je voor twee’, maar het is vooral sterk aanbevolen om voor twee te drinken!

Van leven geven, krijg je dorst

Water speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de foetus en de groei van de baby. Daarnaast vergemakkelijkt het de werking van de nieren en bevordert het de uitwisseling tussen jouw lichaam en dat van jouw baby. Water kan tot 90% van het gewicht van de baby uitmaken bij een zwangerschap van 6 maanden.

Chaudfontaine® is hier om je te begeleiden tijdens jouw prachtig zwangerschapsavontuur en om al jouw vragen te beantwoorden:

 

Wanneer moet ik drinken?

Zelfs als je nog geen dorst hebt, drink je best voor de dorst dat komen zal. Zorg ervoor dat jouw watervoorraad niet leeg geraakt en dat je telkens een flesje water bij je hebt. Let hierbij op dat het niet langer dan twee dagen geopend is en bewaar het in de koelkast.

Hoeveel water?

Drink bijvoorbeeld elk uur een drankje. Het is aan te raden om minstens anderhalve liter per dag te drinken, en zelfs meer als het erg warm is.

Chaudfontaine® water voldoet aan de belangrijkste criteria voor jou en jouw baby het is puur, heeft een zeer laag nitraatgehalte en heeft de ideale samenstelling van essentiële mineralen. Of je nu binnen enkele maanden kiest voor borstvoeding of flesvoeding, Chaudfontaine® is een verstandige keuze.

 

Je bent er bijna. Gefeliciteerd!

 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Chaudfontaine.

Ontdek nu in onze shop !
78%
Weleda
Baby calendula haar-& bodyshampoo
6.88
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
78%
Weleda
Baby calendula haar-& bodyshampoo
6.88
Kopen
67%
Weleda
Weleda Kindertandpasta 50ml
4.31
Kopen
Weleda
Baby calendula bodycreme
6.88
Kopen