Babyboom
Babyboom
Baby

Wat heeft het voor zin om kleding te bedenken indien ze uw dagelijks leven niet gemakkelijker maken?

2 min
Mode
Baby

Wat heeft het voor zin om kleding te bedenken indien ze uw dagelijks leven niet gemakkelijker maken?

2 min
Éveil, Santé
Omdat de baby aankleden soms een heel speciale opdracht is, bedenkt en ontwerpt Petit Bateau kleding voor ouders die tussen de zoete momenten en de kleine strijd van het dagelijks leven heen en weer trekken.

Pyjama's zonder knopen of drukknopen, om in 35 seconden aan te trekken.

Jullie vonden ze deze zomer zo leuk dat er na 48 uur geen enkele meer overbleef! Dus heeft Petit Bateau beslist om onze pyjama's, zonder knopen of drukknopen en om in 35 seconden aan te trekken, opnieuw uit te brengen in een groter volume … tot grote vreugde van de slaapkopjes & omdat we de magische kracht ervan op het dagelijks leven van de ouders kennen!
 

En de marmot steekt de body in de pyjama's! 

Te mooi om waar te zijn? Niet voor de Petit Bateau-teams die kleding uitvinden en ontwerpen voor de echte ouders, die tussen de zoete momenten en de kleine problemen van elke dag goochelen. Omdat de baby aankleden soms een heel speciale opdracht is, heeft Petit Bateau de bodyjama bedacht.  Een 2-in-1 must have om baby in één keer aan te kleden, zonder draaien, dankzij de volledige opening aan de voorkant.
 

Body Combat?

De baby met warmte omringen voor zijn welzijn en ondertussen zijn fragiele hoofdje in de gaten houden, een echte puzzel? Niet voor ons en ook niet meer voor jou! Onze gekruiste body maakt het mogelijk om de baby te verversen zonder manipulatie van hun hoofdje. En wanneer de baby een beetje struiser wordt, neemt onze body US het over dankzij de brede hals die speciaal ontworpen werd om gemakkelijk aan te trekken.  ​

Eerste pasjes, eerste glijpartijtjes?

Omdat we de baby vergezellen in zijn grootste ontdekkingen, heeft Petit Bateau deze pyjama's met verwijderbare sokken voor mini-trotters bedacht. Zonder sokken zijn ze klaar voor een paar pasjes, zonder glijpartijen. Al moe? We doet de sokjes terug aan en nu zijn ze klaar voor hun dutje. En omdat de kleintjes veel te snel groeien, heeft Petit Bateau een omslag bedacht om de pyjamapijpjes te verlengen en de pyjama dus langer te kunnen dragen.
 

Combi of slaapzak? Allebei, kapitein!

De baby uit zijn slaapzak halen om hem in een jumpsuit te laten glijden? Wij hebben een oplossing voor u! Omdat het opstaan ​​van de baby moet rijmen met zachtheid, hebben we ons een slaapzak voorgesteld die in een jumpsuit verandert door er gewoon op te drukken. Perfect om baby's outfit te veranderen ... zonder teleurstelling!
 

Waarom zou u uzelf onder druk zetten?

's nachts knopen openen en drukknopen sluiten, in balans of tussen twee boterhammen, heeft geen zin toch? Daarom heeft Petit Bateau pyjama's ontwikkeld met ritsen aan de voorkant, zodat het verschonen van baby's snel en gemakkelijk gaat en vooral een speciaal moment wordt in plaats van een corvee! En bovendien zijn onze pyjama's gemaakt van biologisch katoen en raakt de ritssluiting zijn huid niet.

 

En altijd OEKO-TEX STANDAARD 100

Petit Bateau zorgt tijdens het volledige productieproces voor de perfecte veiligheid van zijn eindproducten van de geboortecollectie, het ondergoed voor baby's, kinderen en volwassenen alsook van de nachtkledij, dankzij het Oeko-Tex Standaard 100 label.
 

Nu dat u vrij bent van de ingewikkelde kleren, kunt u gerust extra knuffelmomenten kunnen voorzien!

Om te ontdekken in de winkel
Babyboom
Geschenkpakket +24 maanden - Frans
0.00
Kopen
Om te ontdekken in de winkel
Babyboom
Geschenkpakket +24 maanden - Frans
0.00
Kopen
67%
Pampers
Premium Protection Mega Maat 4
41.99
Kopen
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
En nog meer ...
Mode