Babyboom
Babyboom
Baby

Post partum intieme hygiëne

2 min
Hygiëne
Baby

Post partum intieme hygiëne

2 min
Éveil, Santé
Na de bevalling krijg u als moeder veel informatie over uw ’nieuwe’ lichaam en intieme hygiëne is er daar één van, het is wat minder glamoureus maar wij vertellen u meer over het goed verzorgen van uw intieme hygiëne.

Onmiddellijk na de bevalling verandert de intieme hygiëne van de vrouw, vooral als er een episiotomie (Knip) of enkele hechtingen zijn geweest. Het is noodzakelijk om zorg te dragen voor uw intieme zone. Uw vagina is een uniek ecosysteem met miljoenen bacteriën die een belangrijke rol spelen in uw gezondheid. Ze kunnen u beschermen tegen infecties, huidproblemen, blaasontstekingen... 

Na de bevalling gebruikt u best geen agressieve douchegels, want deze kunnen uw intieme zone verstoren en veel ongemak veroorzaken. Het is heel belangrijk om uw vulva zacht en met zorg te behandelen. 

De twee vocht inbrengende en verzachtende reinigers van Manhaé helpen u bij het genezingsproces. De intieme verzorgingsproducten van Manhaé bestaan voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten die u helpen de natuurlijke pH-waarde van uw intieme zone te behouden.

De eerste dagen na de bevalling voelt u een branderig gevoel in uw intieme zone en vooral wanneer u urineert. Plassen onder de douche kan een goede manier zijn om je intieme zone te kalmeren. U kunt uw reiniging afronden met het aanbrengen van Manhaé zonder te wrijven.

De twee producten:

  • Manhaé Verzachtende Intieme verzorging is speciaal samengesteld om de intieme zone van vrouwen op milde wijze te reinigen en het gevoel van irritaties, jeuk en ongemak te verlichten.
  • Manhaé Hydraterende Intieme verzorging is speciaal samengesteld om de intieme zone van vrouwen in alle zachtheid te reinigen, de natuurlijke hydratatie te behouden en dagelijks een gevoel van comfort te geven. De formule wordt goed verdragen en houdt het evenwicht van de huid in stand.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Havea.

Ontdek nu in onze shop !
Doomoo
Buddy Hoes Cherries Green
22.74
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Doomoo
Buddy Hoes Cherries Green
22.74
Kopen
67%
Pampers
Premium Protection Mega Pack Maat 1
25.19
Kopen
Lyre's
Amaretti 0%
24.99
Kopen
En nog meer ...
Hygiëne