Babyboom
Babyboom
Zwanger

Seks in het laatste trimester van je zwangerschap: het voorspel opnieuw ontdekken

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Seks in het laatste trimester van je zwangerschap: het voorspel opnieuw ontdekken

2 min
Éveil, Santé

Tijdens je zwangerschap zal je misschien minder seksuele betrekkingen hebben maar je kan in deze periode je seksleven toch een extra dimensie geven door andere manieren van bevrediging nu wat meer aandacht te schenken.

Orale seks is een zeer intiem moment dat partners met elkaar delen. Het is een hele ander manier van bevrediging die je seksualiteit kan doen evolueren. Dankzij orale seks kunnen jullie bij elkaar orgasmen uitlokken zonder dat penetratie nodig is. Dat is waarom dit de perfecte oplossing is voor het laatste trimester van de zwangerschap, vooral als je schrik hebt dat penetratie vroeggeboorte in de hand werkt.

In dit geval bevredigt je partner je op orale wijze met zijn tong en lippen. Om hiervan te genieten, moet je ervoor zorgen dat je een comfortabele houding aanneemt waarbij je je benen gemakkelijk kan spreiden. Zo kan je partner ook gemakkelijk met zijn tong en lippen je clitoris en je andere erogene zones stimuleren.

Dit is het in de mond nemen van de penis en dus de orale bevrediging van de man. Op die manier kan je je partner veel plezier bezorgen. Het kan voor jezelf ook een aangename bevestiging zijn van je verleidingskracht, zelfs in je zwangerschap. Als je buik al erg dik is, kan je best op een stoel gaan zitten terwijl je partner voor je blijft staan. Op die manier kan je zijn penis makkelijk in je mond nemen.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen