Babyboom
Babyboom
Baby

Is straling schadelijk voor baby’s?

1 min
Gezondheid van de baby
Baby

Is straling schadelijk voor baby’s?

1 min
Éveil, Santé
Hoewel de schadelijkheid van deze stralingen niet wetenschappelijk bewezen is, lijkt er een verband te bestaan tussen bepaalde gezondheidsklachten en de blootstelling aan elektromagnetische velden.

In ons dagelijks leven worden we omgeven door velerlei vormen van straling. En dit is niet verbeterd door het wijdverbreide gebruik van mobiele telefoons, Bluetooth en andere draadloze technologieën.

De Wereldgezondheidsorganisatie erkent bovendien de gevoeligheid voor elektromagnetische straling als Elektromagnetic Hypersensitivity (EHS).

Wat betekent dit voor baby’s?

Sommige ouders gaan hier preventief te werk en vermijden dat de baby te vaak in contact komt met bronnen die elektromagnetische straling voortbrengen. Soms gaan ze hierin zover dat ze geen babyfoon gebruiken. Anderen hebben gemerkt dat hun baby veel beter slaapt sinds ze alle draadloze toestellen uit zijn kamer hebben verbannen.

Het is niet evident om alle elektromagnetische straling uit ons leven te bannen, maar waakzaamheid is geboden en je stelt je kindje hier beter niet te veel aan bloot. Dus laat je peuter niet meer spelen met je mobiele telefoon en maak er een gewoonte van om je apparaten 's nachts uit te schakelen.

Ontdek nu in onze shop !
Nestle
Baby Cereals Rijst Vanille
2.58
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Nestle
Baby Cereals Rijst Vanille
2.58
Kopen
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Pampers
Premium Protection Maxi Pack Maat 6
25.99
Kopen
En nog meer ...
Gezondheid van de baby