Babyboom
Babyboom
Baby

Trucs voor mooie babyfoto’s

2 min
Familie
Baby

Trucs voor mooie babyfoto’s

2 min
Éveil, Santé
Kies het juiste moment om de camera boven te halen. Niet als baby honger heeft, want dan zal hij geen zin hebben om te poseren.

Is het tijd voor enkele kneepjes om prachtige foto’s te maken van uw baby, die zo snel groeit en verandert.

Kies het juiste moment om de camera boven te halen. Niet als baby honger heeft, want dan zal hij geen zin hebben om te poseren. Hij heeft dan andere prioriteiten. Met een gevuld buikje is de kans veel groter dat hij u zijn mooiste glimlach schenkt.

Let eerst en vooral op baby’s veiligheid. Laat hem niet alleen in zijn badje of op de luiertafel zitten. Zelfs niet om gauw een kiekje te maken.

Let op de enscenering. Ruim alles op: vuile slabbetjes, fopspenen, doekjes, flesjes, eetgerei en andere spulletjes die niets aan de foto’s bijdragen. Een effen of sobere achtergrond zal de mooiste resultaten geven.

Plaats u op de hoogte van baby’s gezicht en stel scherp op zijn ogen. Doe hem liever niet schrikken met een flash. Mooi natuurlijk licht is uw beste bondgenoot. U kunt ook experimenteren met zonlicht dat door een gordijn invalt of op een muur weerkaatst.

Heeft uw camera een portretfunctie? Gebruik ze! Baby’s gezichtje komt dan mooi uit op een iets onscherpere achtergrond.

Wees ten slotte geduldig en kijk niet op een foto meer of minder. Baby beweegt veel, en hoe meer foto’s u maakt, hoe groter de kans dat u er later een paar juweeltjes uit kunt pikken.

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Groeimelk natuur 2+
10.60
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Groeimelk natuur 2+
10.60
Kopen
Pampers
Harmonie Mega Cube Maat 2
24.20
Kopen
67%
WOMAN ISDIN
WOMAN ISDIN Anti-striemen crème
24.45
Kopen
En nog meer ...
Familie