Babyboom
Babyboom
Zwanger

Waarom en hoe moet je een babybadzitje kiezen?

2 min
Baby uitrusting
Zwanger

Waarom en hoe moet je een babybadzitje kiezen?

2 min
Éveil, Santé
<p>De verzorging bij het wassen van een baby vereist ouderlijk toezicht. Het kiezen van het juiste babybadzitje is belangrijk voor de veiligheid. We vertellen je er hier alles over!

Waar gaat het over ?

Over het algemeen houden baby's erg van baden ... Baby raakt geïrriteerd als hij het water in de badkuip hoort stromen en als je hem uitkleedt, kronkelt hij van ongeduld bij het idee om te baden. Overweeg om badzitjes te gebruiken om dit langverwachte moment voor hem en voor jou aangenaam te maken.

Deze heel praktische kinderverzorgingsaccessoires maken het wassen van de baby gemakkelijker, omdat je je handen vrij hebt. Met het babybadzitje kan je de baby inderdaad in een halfliggende positie houden, zonder je tussenkomst. Door middel van zuignappen aan het badje bevestigd, is het mogelijk om je baby in alle veiligheid te wassen. Dat gezegd zijnde, blijft waakzaamheid essentieel: houd je ogen niet van de baby af tijdens dit moment in de badkamer.

Babybadzitje: verschillende modellen

Het babybadzitje wordt gebruikt voor kinderen van 6 maanden tot 18 maanden. Er zijn verschillende soorten en voor alle leeftijden.

De eenvoudige badstoel genaamd "Daphne" die eruitziet als een ergonomische plastic loungestoel. Het is met zuignappen aan het bad bevestigd. Maar ook het drijvende matras waarop je de baby legt die dan half ondergedompeld is. En de zwemring met zuignapjes als de baby alleen zit.

Houd er rekening mee dat ondanks hun verhoogde veiligheid - grote zuignappen - het essentieel is dat de baby onder toezicht staat van iemand die dicht bij hem blijft. Want als deze stoelen bedoeld zijn om uw handen vrij te laten, toch moet je ten allen tijde bij baby blijven.

Met andere woorden: een lang telefoongesprek met je beste vriend is geen goed idee!

Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
67%
Bojungle
Dinner set maïs - roze eenhoorn
14.16
Kopen
Doomoo
Buddy Classic Light Grey
57.00
Kopen
En nog meer ...
Baby uitrusting