Babyboom
Babyboom
Baby

Wat is een goede luiertas?

2 min
Organisatie/Administratie
Baby

Wat is een goede luiertas?

2 min
Éveil, Santé
Het is belangrijk de juiste luiertas te kiezen. Eentje die voldoet aan je baby’s behoeften, maar ook aan die van jou! Je kan kiezen uit verschillende modellen: een ’klassieke’ luiertas, een luiertas in rugzakstijl, een luiertas voor tweelingen, een luiertas in handtasformaat of een draagtas annex luiertas.

Wil je ook weten wat er allemaal in een luiertas moet? Klik dan hier

Een kort overzicht van de verschillende modellen 

De ‘klassieke’ luiertas

Dit model heeft verschillende opbergvakken voor baby’s spullen en gebruik je op de eerste plaats als luiertas.

De rugzakluiertas

Wil je je handen vrij hebben, met toch baby’s verschoningsspullen binnen handbereik? Dan is het rugzakmodel dé geknipte luiertas voor jou! Bovendien is deze ‘rugzak’ later ook nog superhandig voor je wandeltochten als je kindje de luiers ontgroeid is. Daarom is dit ook de favoriete luiertas van papa’s!

De tweelingluiertas 

Ben je de gelukkige ouder van een tweeling of kreeg je twee kindjes snel na elkaar? Met een tweelingluiertas heb je genoeg ruimte om alle spulletjes in tweevoud te voorzien…

Het handtasmodel 

Moet het plaatje ook esthetisch kloppen voor jou? Wil je een luiertas die er niet uitziet als een luiertas? Dan hebben we goed nieuws voor jou: luiertassen zijn steeds vaker verkrijgbaar in de vorm van een handtas, mét opbergruimte voor baby’s spullen. Bovendien kan je deze ‘handtas-luiertas’ ook later nog gebruiken als gewone handtas, wanneer je kleintje de luiers ontgroeid is.

De draagtas annex luiertas

Neem een sport- of boodschappentas en vul die gewoon met alles wat je nodig hebt! Je kan de tas hergebruiken voor andere doeleinden wanneer je kindje niet meer verschoond hoeft te worden. Er zijn speciale enveloppetasjes verkrijgbaar in de handel die alles bevatten wat je nodig hebt om je baby te verschonen en die je gemakkelijk kwijt kan in je gewone draagtas.

Welke accessoires worden samen met een luiertas verkocht?

Sommige luiertassen worden verkocht zonder extra accessoires. Andere worden geleverd met een aankleedkussen en andere accessoires zoals een fopspeenetui, een isolerende babyfleshouder, een sleutelhanger en kinderwagenklemmen.

En als baby al wat groter is?

Dan volstaat een enveloppe-luiertas die je in je gewone handtas/draagtas steekt! Deze dunne luiertassen hebben doorgaans een vak voor luiers en billendoekjes, plus een verschoningsmatje. Meer heb je niet nodig om je kindje te verschonen als het al wat groter is! 

Je weet nu alles wat je moet weten om de juiste luiertas voor je baby te kopen. Kiezen wordt nu al een stuk gemakkelijker! 

Ontdek nu in onze shop !
Lässig
Baby luiertas universe anthracite
25.95
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Lässig
Baby luiertas universe anthracite
25.95
Kopen
Lässig
Luiertas voor tweelingen twin navy
114.95
Kopen
Lässig
Rolltop verzorgingsrugzak olive
129.95
Kopen