Babyboom
Babyboom
Zwanger

Welke babydrager kies jij voor je pasgeborene?

2 min
Baby uitrusting
Zwanger

Welke babydrager kies jij voor je pasgeborene?

2 min
Éveil, Santé

Het hoofdje van een pasgeboren baby

Bij de geboorte is de hals van je baby slap en zijn hoofdje niet erg stabiel. Het is dus heel belangrijk het hoofdje goed te ondersteunen als je je baby in je armen neemt. Maar hoe doe je dat tijdens een lange wandeling? Of tijdens het boodschappen doen?

Een babydrager die het lichaam van je baby perfect ondersteunt

Je weet ondertussen al dat onze redactie een fan is van babydragers waarbij je kindje in een liggende houding gedragen wordt. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat baby’s in een draagdoek - dicht bij mama’s of papa’s borst - zich veiliger voelen, minder huilen en ... dat de rugspieren van deze kinderen zich beter ontwikkelen.

Je kindje ligt immers in een draagdoek, terwijl heel wat andere transportmogelijkheden jouw kindje al snel verplichten te zitten - ook als het dat nog niet kan. Baby’s die al "zitten" voor zij zelf kunnen rechtkomen, krijgen luie rugspieren. Ze wachten immers tot mama of papa hun weer in die zithouding helpt en gaan niet zelf proberen te bewegen.

Ook het hoofdje en de slappe hals van je baby worden in een liggende houding veel beter beschermd.

Lodger komt met een babydrager die niet alleen mooi is

Het Nederlandse merk Lodger brengt met de Shelter Cotton niet alleen een hele mooie babydrager op de markt. Het geheim van de Shelter zit hem in het feit dat het een babydrager en inwikkeldeken voor de autostoel inéén is.

In de Shelter draag je je baby in de foetale houding. Dit is in de eerste drie tot vier maanden de beste manier om je baby te dragen. Door het directe contact met jou voelt je baby zich volkomen veilig én heb je als ouder je handen vrij!

Je vindt de Shelter Cotton van Lodger in 6 trendy uitvoeringen. Surf voor winkeladressen in België naar www.oogappel.be. Wedden dat ook de stoerste papa’s er nu eentje willen?

Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
67%
Bojungle
Dinner set maïs - roze eenhoorn
14.16
Kopen
Doomoo
Buddy Classic Light Grey
57.00
Kopen
En nog meer ...
Baby uitrusting