Babyboom
Babyboom
Baby

De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding

2 min
Voeding
Baby

De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding

2 min
Éveil, Santé
Het ideale geschenk voor iedereen die net moeder geworden is en borstvoeding geeft: de de 100 meest gestelde vragen over borstvoeding.;

Heb jij vragen over borstvoeding?

Als een pasgeboren baby een maagje heeft zo groot als een druif, kan hij zich dan overeten bij het drinken? Smaakt je baby vis in de moedermelk? Is het waar dat je melk anders smaakt als je opnieuw zwanger wordt? Of je nu voor het eerst borstvoeding geeft of je hebt al eerder kinderen grootgebracht met borstvoeding, we hebben altijd weer nieuwe vragen over borstvoeding.

Bij de ene baby lukt borstvoeding geven fantastisch, bij de volgende baby niet. Net daarom is het boek 'de 100 meest gestelde vragen over borstvoeding' een gids die elke moeder kan gebruiken.

Gids over borstvoeding geven

In het boek " De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding" leggen Eva en Martine Boonen de meest gestelde vragen over borstvoeding voor aan lactatiekundigen en bundelden de antwoorden op een vrolijke, eerlijke en correcte manier in het borstvoedingsboek.

De auteurs achter het boek '100 meest gestelde vragen over borstvoeding’ zijn geen lactatiekundigen of vroedvrouwen. Eva en Martine Boonen zijn moeders. Tien jaar geleden begon hun avontuur: ze gaven borstvoeding met vallen en opstaan. En in die tijd bedachten ze een unieke en innovatieve borstvoedingsbeha en besloten borstvoeding te promoten.

Martine en Eva bundelden alle borstvoedingsvragen die ze in de voorbije tien jaar kregen en legden ze voor aan lactatiekundigen en vroedvrouwen. Met korte, eerlijke antwoorden willen ze borstvoedende moeders een antwoord op - werkelijk alle - vragen bieden. Een boek wat elke mama die voor borstvoeding kiest in huis moet hebben - en net daarom het ideale geboortegeschenk.

Waar vind ik het boek over borstvoeding?

Met deze achtergrondinformatie vind je het boek in de Carrefour, Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel. Ook on-line bij bol.com vind je het boek.

Kostprijs: €17.99

Aantal pagina's: 160

Afwerking: Paperback

Verschijningsdatum: 03/05/2017

EAN: 9789401441674

Nur-code: 851

Verkooppunten Nederland: bol.com, Bruna, de betere boekhandel

Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
Medela
Moedermelkbewaarzakjes
10.99
Kopen
En nog meer ...
Voeding