Babyboom
Babyboom
Baby

Biologische zuigelingenmelk: beter consumeren vanaf jongere leeftijd

2 min
Voeding
Baby

Biologische zuigelingenmelk: beter consumeren vanaf jongere leeftijd

2 min
Éveil, Santé
Candia Baby heeft een biologische zuigelingenmelk ontwikkeld om aan de behoeften van baby te voldoen en zo zorg voor het milieu te dragen.

Hoe kies je biologische zuigelingenmelk?

Zuigelingenmelk is voor veel ouders onmisbaar geworden. Deze preparaten kunnen naast of als vervanging voor moedermelk worden gebruikt. Maar hoe je weg vinden tussen alle soorten melk. Kies je opvolgmelk, groeimelk, in vloeibare of poedervorm? Wij helpen jou hier graag bij !
 

Afhankelijk van de leeftijd van de baby

Voor baby's tussen 6 maanden en 1 jaar is opvolgmelk of babymelk van de 2e leeftijd het meest geschikt.

Voor oudere kinderen, van 10 maanden tot 3 jaar, kunnen we dan overstappen op groeimelk of 3e leeftijd zuigelingenmelk. De dagelijkse dosis aanbevolen door kinderartsen is 50cl, d.w.z. twee 25cl flessen per dag.
 

Afhankelijk van het formaat

Zuigelingenmelk kan in poeder- of vloeibare vorm zijn. Dat laatste is handig voor ouders omdat de melk onmiddellijk klaar is voor gebruik. U hoeft geen water of suiker toe te voegen, schud de fles en babymaaltijd is klaar! Sommige flessen veranderen zelfs direct in zuigfles. Dit is het geval met de groeimelk 25 cl van Candia Baby waarmee je eenvoudig kunt knippen een fopspeen op de dop. (Lijst met compatibele fopspenen beschikbaar op candia.fr, de fopspenen niet) niet verkocht met de flessen).
 

Naar smaak

Gewone, gearomatiseerde babymelk ... er is een heel assortiment babymelk voor elk wat wils. Zo is er ook biologische babymelk. Candia Baby biedt biologische babymelk in haar assortiment, het is trouwens de enige biologische vloeibare groeimelk in België!

Zuigelingenmelk uit biologische landbouw

Biologisch consumeren betekent verantwoord consumeren!

Of het nu gaat om voeding, cosmetica, schoonmaakmiddelen of zelfs textiel, biologisch is overal om ons heen te vinden. Wanneer we ervoor kiezen om biologisch te consumeren, handelen we in het voordeel van onze planeet door boeren en bedrijven die hetzelfde doen aan te moedigen. Candia is verloofdin deze verantwoorde aanpak en biedt een groeimelk die de certificering Ecocert heeft.

Candia Baby Croissance BIO melk wordt gemaakt met minstens 95% producten uit de biologische landbouw.

Deze melk geeft de voorkeur aan meer natuurlijke alternatieven door het gebruik van chemicaliën en gif te beperken. Minder pesticiden op het land betekent minder pesticiden in ons lichaam. De keuze voor biologische groeimelk is dus goed voor het milieu en ook voor de gezondheid van uw kind.
 

Voedingsstoffen die essentieel zijn voor de ontwikkeling van baby's

Candia Baby Growth BIO brengt de baby, van zijn 10 maanden tot zijn 36 maanden, de elementen noodzakelijk voor zijn normale ontwikkeling, in het bijzonder:

  • ijzer en omega 3 die respectievelijk deelnemen aan de normale ontwikkeling van zijn immuunsysteem en zenuwstelsel,
  • eiwitten, in de ideale hoeveelheid,
  • Vitamine D voor normale botgroei en -ontwikkeling.

Daarnaast is deze biologische babymelk verrijkt met DHA. Zo begeleidt hij je kleintje tijdens de etappe belangrijke voedseldiversificatie.

Een belangrijke bondgenoot om de noodzakelijke melkvoorraad voor baby's te vormen en het leven van ouders te vereenvoudigen! Candia Baby Groei BIO melk is verpakt in gebruiksklare 1L flessen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken is.

Na opening moet het koud worden bewaard en binnen 48 uur worden geconsumeerd.

Candia Baby biologische groeimelk voldoet aan de Europese regelgeving ((EU) N° 609/2013 en (EU) N ° 2016/127) over de samenstelling van opvolgmelk. Dit product maakt deel uit van een gevarieerd dieet. De beslissing om voedsel te introduceren supplementen moeten worden ingenomen op advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het kan niet worden gebruikt als vervanging voor moedermelk.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Candia.

Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 18-24 maanden - Frans
0.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 18-24 maanden - Frans
0.00
Kopen
Pampers
Babydoekjes Harmonie Aqua 0% plastic
15.73
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket zwangerschap - Frans
0.00
Kopen
En nog meer ...
Voeding