Babyboom
Babyboom
Zwanger

Citytrip met baby: Leuven

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Citytrip met baby: Leuven

2 min
Éveil, Santé
Een citytrip met baby? Heeft dat wel zin? Leuven ontwikkelde een citytrip voor families met een baby, om de stad gemakkelijk te bezoeken met je baby!

Citytrip met baby

Een citytrip met baby? Heeft dat wel zin? Als je aan een daguitstap met je baby denkt, ben je waarschijnlijk niet geneigd om een citytrip te plannen. De stad Leuven ontwikkelde nu twee stadswandelingen voor families met een kinderwagen en voor rolstoelgebruikers. Zo wordt een citytrip met baby naar Leuven echt de moeite waard!

Leuven met baby

Op de website van Visitleuven.be vind je een uitgebreid aanbod aan stadswandelingen met of zonder gids. De stad Leuven ontwikkelde nu ook twee nieuwe wandelingen, om  families met een baby de gelegenheid te geven de stad met kinderwagen te ontdekken. In een gratis brochure vind je twee aantrekkelijke én toegankelijke routes in de stad langs bezienswaardigheden die gemakkelijk met een kinderwagen te bereiken zijn. Als je met een baby op citytrip gaat, hoef jij je eigenlijk ook niet teveel zorgen te maken. Vergeet je luiers of snacks, kan je al snel naar een supermarkt lopen om het nodige uit te halen.

Wandelen met baby in Leuven

De wandelingen van 1,5 tot 5 km zijn gebundeld in de brochure ‘Leuven – toegankelijk voor iedereen’. De brochure bevat een handige uitneembare kaart voor je citytrip in Leuven die aangeeft welke route je best aflegt om met baby en kinderwagen gemakkelijk vooruit te komen. Alle toeristisch interessante plaatsen onderweg zijn terug te vinden in de brochure, zoals musea en bezienswaardigheden, cafés, restaurants en openbare toiletten. Ook de logies voor families staan in de brochure vermeld. De brochure is in het Nederlands en het Engels beschikbaar. Je kan de brochure gratis afhalen aan het onthaal van Toerisme Leuven (Naamsestraat 3, tel. 016 20 30 20) of aanvragen bij toegankelijk@toerismevlaanderen.be.  

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
115.99
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen