Babyboom
Babyboom
Zwanger

De ideale zwangerschapsjeans; bestaat ze wel?

2 min
Schoonheid
Zwanger

De ideale zwangerschapsjeans; bestaat ze wel?

2 min
Éveil, Santé
<p>Je oude jeans laten aanpassen door de naaister? Of toch die nieuwe, dure zwangerschapsjeans kopen? Wij helpen je in die supersexy jeans met je bolle buikje!

Je bent een paar maanden zwanger en je buik begint al een beetje te bollen, je kleding begint al een beetje te spannen en je moet al wat meer moeite doen om je broeksknop toe te krijgen. Hoog tijd voor aangepaste zwangerschapskleding dus!

Stijlvolle, maar betaalbare zwangerschapskleding

Je mag het kopen van zwangerschapskleding niet te lang uitstellen. Vanaf de derde maand begint je buik immers al uit te zetten en moet hij voldoende ruimte krijgen om verder te groeien. Een te strakke broek voelt vanzelfsprekend niet comfortabel aan, dus moet je op zoek naar een aangepast model. Je hoeft niet meteen fortuinen uit te geven aan een nieuwe garderobe. Er zijn immers voldoende goedkopere alternatieven. Wij zetten de verschillende opties voor jullie even op een rijtje.

De grootste probleemzone tijdens je zwangerschap is uiteraard je buik, omdat deze enorm kan uitzetten tijdens de zwangerschap. Het is dan ook vooral belangrijk de ideale zwangerschapsbroek te vinden die je buik voldoende vrijheid gunt en eventueel meegroeit tijdens de zwangerschap. Bovendien kan de ideale zwangerschapsjeans je bolle buik zeer mooi laten uitkomen.

Zwangerschapsjeans met elastische heupband

Een eerste mogelijkheid is de aankoop van een jeans met een elastische heupband. Als je buik dan uitzet zal je broek niet beginnen te spannen omdat de elastische band zich aanpast aan de grootte van je buik. Zwangerschapsbroeken met elastische heupband vind je onder andere bij het merk For all mankind, te koop bij Nine to go. Betaalbaarder en tegelijkertijd mooi zijn de zwangerschapsjeans van C&A. Ook kledingmerken zoals Esprit en Miss Etam hebben hun eigen zwangerschapslijn.

Probeer eens een skinny jeans tijdens je zwangerschap

Hoewel de meeste zwangere vrouwen hier niet zelf op zouden komen; een skinny jeans kan je lichaam mooi accentueren tijdens je zwangerschap! In plaats van je zwangere buik te verstoppen onder wijde t-shirts of pulls en heel de dag door rond te lopen in joggingbroek, kan je jouw lichaam en zwangere buik extra in de verf zetten door het dragen van een skinny jeans. Wie wat meer wil betalen kan voor een mooie zwangerschapsjeans terecht bij Nine to go. Betaalbaarder, maar daarom niet minder mooie exemplaren vind je ook bij de zwangerschapskleding van H&M.

De zoektocht naar de ideale zwangerschapsjeans

Een tijdje surfen op het Internet toont aan dat er keuze te over is voor zwangere vrouwen om er op hun best uit te zien tijdens hun zwangerschap. Stap verschillende winkels binnen, probeer verschillende merken, modellen en gegarandeerd vind ook jij je ideale zwangerschapsjeans!

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid