Babyboom
Babyboom
Baby

Een 'kast van een huis' voor je kinderkamer

2 min
Familie
Baby

Een 'kast van een huis' voor je kinderkamer

2 min
Éveil, Santé

Marie-Louise had geen betere naam kunnen bedenken voor de kasten die ze zelf ontwierp voor haar kinderen. De kasten moesten tegen een stootje kunnen, multifunctioneel en leuk om te zien zijn. Daarnaast wilde Marie-Louise er zeker van zijn dat de kasten ook verrassend bleven als de kinderen het baby-, en peuterstadium voorbij waren. Dus verzon Marie-Louise kinderkasten in de vorm van Amsterdamse grachten-pandjes met een klok-, hals- of trapgevel en kasten in de vorm van een flatgebouw.

Een kast van een huis voor de kinderkamer

Een Kast van een Huis is in de eerste plaats een opbergmeubel, maar dan wel eentje wat kinderen fascineert. Hun kleding, boeken of speelgoed wordt immers weggeruimd in een kast met een deur en raampjes.

Meerdere kasten naast elkaar vormen een prachtig "straatje" met Amsterdamse herenhuizen. Dat straatje kan gebruikt worden als originele ruimteverdeler in een kinderkamer.

Marie-Louise heeft een aantal leuke kleuren uitgezocht die passen bij elke kinderkamer. Daarnaast kan je op afspraak je eigen kleur bepalen en bestellen. Je kan de kasten ook wit bestellen en ze - samen met je kleuter - een kleurtje geven. De raampjes worden dan afzonderlijk meegestuurd met een montagekit om de afwerking te vergemakkelijken.

Originele bedden voor kleuters

Naast kasten ontwierp Marie-Louise ook een bed met als hoofdeinde een straatje vol Amsterdamse grachten. Je ontdekt de hele collectie op de website.

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie