Babyboom
Babyboom
Zwanger

Een zwangerschapsbeha kopen

2 min
Schoonheid
Zwanger

Een zwangerschapsbeha kopen

2 min
Éveil, Santé

Grotere borsten tijdens de zwangerschap vragen een goede zwangerschapsbeha

Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam heel wat veranderingen. Zo groeien je borsten met de rest van je lichaam. Een gewone beha hangt ofwel te los of spant te veel. Een goede beha voorkomt nochtans tijdens de zwangerschap daardoor pijnlijke borsten, schouders en zelfs eventuele rugklachten. Zwangerschapsbeha's vormen dan een ideale oplossing. Waar moet je op letten bij de aankoop van een zwangerschapsbeha? We geven je enkele tips...

  • Een goede beha is echt wel van belang: je voelt je er goed en sexy in, wat meteen te merken is aan je zelfvertrouwen. Wil je dat je beha goed kan meegroeien? Dan moet je hem bij de aankoop kunnen dragen op één van kleinste standen. Het ideale moment voor je aankoop van een goede zwangerschapsbeha is vanaf de derde of vierde maand zwangerschap, maar niets belet je vroeger één te kopen indien je huidige beha's niet zo lekker meer zitten.
  • Goede brede en stevige schouderbandjes (het immers vreselijk vervelend als je beha steeds afzakt!)
  • Zorg voor goede steun onder de borsten
  • Geen of weinig naden in de cups zelf (je borsten zijn nu immers heel wat gevoeliger)
  • Kies voor een makkelijk wasbare beha (je zweet immers meer)

Een goede zwangerschapsbeha is noodzakelijk. Je bespaart dan ook beter niet door afdankertjes te dragen van familie of vrienden. Ook een oude beha van je vorige zwangerschap is niet altijd aan te raden. Een kledingstuk dat al geruime tijd niet gedragen is, verliest een deel van zijn kwaliteiten. Een zwangerschapsbeha moet ook perfect passen.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid