Babyboom
Babyboom
Zwanger

Enkele tips voor de mooiste foto's van je zwangere buik!

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Enkele tips voor de mooiste foto's van je zwangere buik!

2 min
Éveil, Santé
<p>Ontdek hier de geheimen van de mooiste zwangerschapsfoto's!

Elke zwangere vrouw wil dat mooie ronde, zwanger buikje op foto vastleggen. Actrices die zwanger zijn verschijnen regelmatig in de boekjes met hun prachtige bolle buik in de kijker, maar om de één of andere reden zien jouw foto's er nooit zo leuk uit. Ontdek hier de geheimen van de mooiste zwangerschapsfoto's!

De mooiste zwangerschapsfoto's als herinnering voor later!

Wil jij eruit zien als Demi Moore op de cover van Vanity Fair? Dan is een professionele fotoreeks van jou en je zwanger buikje zeker de moeite om over na te denken. Maar als dit te duur voor je is of je voelt je er ongemakkelijk bij om uit de kleren te gaan voor een vreemde fotograaf, raden wij je aan het zelf te proberen. Het is immers niet zo moeilijk!

Zo krijg je de mooiste foto's die jouw zwangere buik in de verf zetten

  • De mooiste zwangerschapsfoto's zijn die waar je volledig naakt op staat. Je partner kan een mooie close-up van je buik maken, of je volle lichaam fotograferen. Ben je niet comfortabel naakt en wil je de foto's graag ophangen of aan anderen tonen, dan raden wij je aan een eenvoudig wit of zwart hemd ongeknoopt aan te trekken. Vrouwelijk, sensueel en het benadrukt bovendien nog steeds je zwanger buikje! Gegarandeerd prachtige foto's!
  • Als je naar een professionele fotograaf gaat - wat duur is - raden wij je aan op week 38 te gaan. Dan is je zwanger buikje op haar mooist! Als je zelf foto's maakt, zou je elke twee weken op dezelfde plaats, met dezelfde outfit een foto kunnen laten maken om de groei vast te leggen. Je zou natuurlijk ook met een fotograaf een prijs kunnen vastleggen om elke maand één professionele foto te maken van je zwanger buikje.
  • Licht is erg belangrijk! We zien zoveel foto's van zwangere buikjes die niet erg mooi zijn omdat ze gemaakt werden met onvoldoende licht! Als je dan ook nog de verkeerde outfit aantrekt en een kleurrijke achtergrond neemt, worden de foto's beslist niet zo mooi als die uit modemagazine's.
  • Hou je achtergrond éénkleurig. Wit of zwart werken het mooist. Gebruik een doek, een sofa, een handdoek, papier. Wees creatief en je krijgt de mooiste beelden van je zwanger buikje.
  • En last but not least... maak foto's van je zijkant. Dan is je zwangere buik op zijn mooist!

Nog meer tips om de mooiste foto's te maken?

Ben je op zoek naar leuke tips om de mooiste foto's van je kinderen te trekken? Of zou je graag weten met welke programma's je jouw foto's kan bewerken? Kijk dan zeker eens verder op Babyboom!

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
14.07
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
14.07
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
115.99
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen