Babyboom
Babyboom
Baby

Filmen of fotograferen

2 min
Familie
Baby

Filmen of fotograferen

2 min
Éveil, Santé

Bij de geboorte van hun (eerste) kindje ontpoppen vele aanstaande papa's zich tot een echte regisseur of fotograaf. Hoewel je het steeds vaker ziet, willen heel veel aanstaande moeders helemaal niet gefilmd worden tijdens de bevalling. Veel vrouwen voelen zich op dat moment allesbehalve aantrekkelijk.

Toch kan het ook wel leuk zijn om te doen. De meeste vrouwen zijn op dat moment zo druk met zichzelf en hun eigen lichaam bezig, dat ze zich niet meer herinneren hoe de bevalling precies verlopen is. Door te filmen kan ze na een aantal dagen alles nog eens terugzien. Je hoeft de film of foto's aan niemand anders te laten zien als je dat niet wilt, maar voor jullie zelf kan het wel een bijzonder moment vastleggen.

Kinderen vinden het vaak minder plezierig om naar zo'n film of foto's te kijken (zelfs als zij de hoofdrol spelen). Het best toon je aan hen de eerste mooie babyfoto's.

Als jullie samen besluiten de bevalling op beeld vast te leggen, dan is het verstandig om iemand - liefst geen onbekende - bij de bevalling aanwezig te laten zijn die kan filmen of fotograferen. Jij zult het druk genoeg hebben met je partner en als je gaat filmen mis je teveel van alles wat er gebeurt. De camera op een statief zetten, levert niet echt goede beelden op omdat de kans groot is dat de gynaecoloog of verplegers de helft van de tijd voor het beeld staan. Let er uiteraard ook op dat diegene die fotografeert of filmt het ziekenhuispersoneel niet stoort.

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie