Babyboom
Babyboom
Zwanger

Geboortekaartjes online bestellen

2 min
Levering
Zwanger

Geboortekaartjes online bestellen

2 min
Éveil, Santé
Je wil je geboortekaartje zo snel mogelijk de deur uit. Is het dan een goede oplossing online te bestellen?

Als je in Google op zoek gaat naar geboortekaartjes, vind je duizenden sites waarop je je eigen geboortekaartje kan ontwerpen of originele geboortekaartjes kan bestellen. Vaak kan je al in je zwangerschap een proefexemplaar van het kaartje bestellen, zodat je achteraf niet ontgoocheld wordt door de kwaliteit en de kleur. Maar wat dan? Gaat een online bestelling snel genoeg nadat je baby geboren werd?

Wij geven je 5 tips om je geboortekaarten snel en kwalitatief online te bestellen:

1. Welk kaartje kiezen?

Het kaartje uitkiezen doe je al in je zwangerschap. Selecteer drie of vier kaartjes en laat er dan enkele weken overheen gaan; misschien verander je nog van idee. Als je zelf een kaartje wil ontwerpen, is het een goed idee eerst wat inspiratie op te doen. Pinterest kan je daarbij helpen.

2. Een goede voorbereiding helpt!

Bereid alle tekst voor in je ontwerp of mail de designer alvast alle gegevens. Bewaar het ontwerp zorgvuldig en schrijf de details; websites, paswoord, gebruikersnaam in een mail aan jezelf en je partner. Geboortedatum, gewicht en lengte voeg je last-minute toe.

3. Bestel proefexemplaren

Zorg dat je proefexemplaren kan bestellen voor de geboorte en de eindelijke bestelling; dat voorkomt teleurstellingen en stress direct na de geboorte.

4. Bereid alle enveloppen voor

Als je een proefexemplaar in de hand hebt, kan je op zoek gaan naar de enveloppen die bij je kaartje passen. Schrijf het adres nu al op alle enveloppen; dat bespaart ontzettend veel tijd na de geboorte. Worden de enveloppen je pas toegestuurd bij de levering van de kaarten? Druk dan etiketten met de adressen die je later snel op de enveloppen kleven kan.

5. Geef je man of een vriendin een duidelijk opdracht

Het laatste waar jij je mee wil bezighouden na de geboorte is het coordineren van drukwerk. Geef je man of een goede vriendin dan ook een duidelijk opdracht voor de bevalling. Hoeveel kaarten moeten er besteld worden? Wat moet er nog toegevoegd worden aan de kaarten? Moet hij dat zelf invullen of moet hij iemand anders contacteren?

Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Cicalux
Littekenbehandeling voor keizersneden
89.00
Kopen
Natracare
Maandverband ultra extra normaal + vleugels
3.36
Kopen
En nog meer ...
Levering