Babyboom
Babyboom
Zwanger

Hormoonvrije anticonceptie na de bevalling

1 min
Levering
Zwanger

Hormoonvrije anticonceptie na de bevalling

1 min
Éveil, Santé
Borstvoeding helpt, maar geeft je geen 100% garantie na de geboorte dat je niet opnieuw zwanger wordt. Is er een hormoonvrije anticonceptie?

Heel wat vrouwen die pas bevallen zijn willen een anticonceptie methode zonder hormonen. Zo kunnen ze opnieuw vrijen als ze er klaar voor zijn, maar brengen de moedermelk niet in gevaar. Ook vrouwen die geen borstvoeding geven, willen hun hormoonbalans eerst weer in evenwicht krijgen en zoeken naar een alternatieve anticonceptiemethode zonder bijwerkingen.

Persona is zo een natuurlijke anticonceptiemethode. Het spoort de niveaus van twee hormonen in je urine op om je de dagen aan te tonen waarop je geen seks mag hebben om niet zwanger te worden. De Persona-monitor spoort de hormonen in je urine op zodat je kunt zien wanneer het risico op zwangerschap hoog of laag is.Geen enkele anticonceptiemethode kan 100% bescherming bieden tegen zwangerschap. Persona is 94% betrouwbaar.

Als je opnieuw begint te vrijen na je bevalling voelt je schede vaak droog en onaangenaam. Als seks moet onderbroken worden om een condoom aan te trekken, wordt alles nog minder spontaan en pijnlijker. Een anticonceptiemiddel als Persona kan dan zeker helpen.

Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Cicalux
Littekenbehandeling voor keizersneden
89.00
Kopen
Natracare
Maandverband ultra extra normaal + vleugels
3.36
Kopen
En nog meer ...
Levering