Babyboom
Babyboom
Zwanger

Hello Urban Beauty!

2 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Hello Urban Beauty!

2 min
Éveil, Santé
De Joolz Hub+ is de nieuwste en hipste kinderwagen ‘in town’. Compact en toch super comfortabel. Stijlvol en licht. Deze stijlvolle kinderwagen is perfect uitgerust voor een ontdekkingsreis door de ‘urban jungle'.

Dankzij de grote achterwielen rijdt de Joolz Hub+ heerlijk soepel door de stad terwijl je gemakkelijk met één hand stuurt. En als je 's avonds nog op pad bent, zijn alle ogen op je gericht door de LED-verlichting op de voor- en achterkant.

Met de verstelbare stoel kun je kiezen welke kant je kleintje op kijkt. Of je baby nu rechtop zittend de wereld verkent of even lekker gaat liggen voor een dutje, comfort staat altijd op de eerste plaats. De kinderwagen is uitgerust met een XXL zonnekap met ventilatie die je baby tegen de zon beschermt. Met het openbaar vervoer? Vouw de Joolz Hub+ moeiteloos op tot een compact formaat en hang 'm over je schouder.

Met de levenslange garantie en een optionele wieg, cocoon of autostoel heeft Joolz Hub+ alles in huis voor een dynamisch leven in de stad. Een comfortabele kinderwagen die gemaakt is voor het stadsleven.

De soepelste ritjes door de stad

Met de Joolz Hub+ is manoeuvreren door de stad een fluitje van een cent. De kinderwagen kan met één hand worden bediend en heeft een smalle wielbasis. Ideaal dus voor in de winkel en in het OV! Dankzij de grote achterwielen, geavanceerde vierwielvering en LED-verlichting kun je soepel en veilig erop uit trekken. Samen met de wieg, cocoon of autostoel en een grote boodschappenmand zijn jij en je baby klaar om de stad te ontdekken.

Compact opvouwen & klaar om te gaan

De praktische en draagbare Joolz Hub+ is speciaal ontwikkeld voor het drukke stadsleven. Je hoeft de stoel niet te verwijderen: je klapt hem eenvoudig naar beneden tot een kleiner formaat en je draagt de wagen met een riem over je schouder! Zo gepiept.

Ultra-comfortabele stoel

De supercomfortabele stoel heeft zes standen zodat je kleintje comfortabel kan slapen, zitten en wegdommelen: drie standen voor als je baby naar jou toe gericht zit en drie voor als je baby van je af gericht zit. Zet de stoel in ligstand, doe de XXL zonnekap dicht en verstel de voetensteun voor maximaal comfort, zodat je kleintje ongestoord een dutje kan doen.

Oplossingen voor baby's

De Joolz Hub+ heeft alles in huis voor elke fase, van baby tot peuter. Een ruime en comfortabele wieg, autostoel adapters om je autostoel op de wagen te klikken, een knusse cocoon waar je kleintje beschermd in kan wegdromen en een comfortabele stoel om de wereld in te ontdekken.

Joolz - Positive Design 

Joolz is een groep van bevlogen professionals én ouders met een gemeenschappelijke visie: Positive Design kan echt een verschil maken. We streven ernaar om meer betekenis te geven aan wat we doen, door veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens te ontwerpen die gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren zijn. Alles wat we maken is van hoogwaardige kwaliteit met elegante uitvoering voor zowel één als twee kinderen. Onze ontwerpers maken alles zelf, tot aan de kleinste details toe. Hun designs, uitgevoerd met duurzame, biologische en bestendige materialen, sluiten naadloos aan op de behoeften van je baby en bieden optimaal comfort. Onze garantie gaat levenslang mee, net als ons product, en voor elke kinderwagen die we verkopen planten we een boom in het Joolz geboortebos. #myjoolz

Ontdek nu in onze shop !
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket 4-10 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
94%
Pampers
Harmonie Maxi Maat 3
18.61
Kopen