Babyboom
Babyboom
Baby

Koffers pakken

2 min
Familie
Baby

Koffers pakken

2 min
Éveil, Santé

Je verlangt een heel jaar naar deze periode, en dan krijg je eindelijk datgene wat je verdient: VAKANTIE! Joehoe!

Maar aan alles is ook een keerzijde. En hier dus ook... koffers pakken! Het zorgt voor stress en wat je ook doet je bent gegarandeerd iets vergeten! Of je ziet in dat je een heleboel kleren meegenomen hebt die totaal niet bij elkaar passen.

Om deze vervelende minpuntjes van je vakantie te voorkomen, hebben we een aantal nuttige adviezen voor je op een rijtje gezet. Zo ben je zeker dat je niets vergeet en kan je met een gerust hart een en onvergetelijke vakantie tegemoet gaan.

Ten eerste, kijk enkele weken op voorhand al na of je internationaal paspoort nog geldig is (indien je die nodig hebt), en of je inentingen nodig hebt.

Vervolgens neem de tijd! Begin tenminste 2 weken voor vertrek al aan je koffer te denken. Niemand kan immers goed een koffer inpakken in slechts 1 uurtje tijd. Bedenk wat je mee wilt nemen en maak er een lijstje van. Vul dite telkens aan wanneer je iets te binnen schiet. Vertrouw niet op je geheugen op stresserende momenten is die immers niets waard!

Leg zoveel mogelijk al op voorhand klaar. Reserveer bijvoorbeeld een hoekje van je huis voor alle dingen die je mee wilt nemen: kleding, schoenen, verzorgingsproducten, handdoeken,... . Je kan er op elk moment dingen bijleggen als die je ook nog praktisch lijken. Wanneer je je koffer echt moet pakken heb je praktisch alles al bij elkaar.

Je hebt nu wellicht al een goed overzicht van wat je allemaal nodig hebt, maar misschien ontbreekt er nog één en ander in huis? Maak een lijstje van de zaken die je nog moet kopen. Doe dit tijdig, zodat je nog alle tijd hebt om te winkelen. Indien je het tot het laatste moment uitstelt, loop je het risico dat de dingen die je nodig hebt onvindbaar zijn. Ook een bezoekje aan de apotheker voor de nodige medicijnen mag niet ontbreken!

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie