Babyboom
Babyboom
Baby

Met de hele familie naar Limburg

2 min
Familie
Baby

Met de hele familie naar Limburg

2 min
Éveil, Santé
<p>De provincie Limburg pakt uit met een zomer vol spannende kinderactiviteiten!

Weet je niet waar naartoe met je kinderen deze zomer? De provincie Limburg pakt uit met een zomer vol spannende kinderactiviteiten! Bestel nu het gratis Limburg-Magazine en win meteen enkele leuke prijzen.

Keicoole activiteiten in de Limburgse Kempen

In juli en augustus bruist Limburg van keicoole activiteiten. Dagelijks staan er leuke doedingen op het programma voor het hele gezin: ritjes met de koets, alpaca’s aaien, een partijtje bezemgolf, zoektochten ... Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Er zijn activiteiten mét en zonder begeleiding. Reserveren is meestal niet nodig, op tijd zijn wél.

Ontdek het programmaoverzicht hier!

Kids fun op zondag

In de zomervakantie organiseren de Noord-Limburgse gemeenten elke zondag een superleuke kindernamiddag. Met wekelijks een ander thema. Ervaar de magie van de bosbewoners. Ga op schattenjacht met een zelfgemaakt vlot. Neem deel aan een lachfietstocht of een echt piratengevecht ... Spanning en plezier gegarandeerd. Elke zondag van 13 - 17 u. verandert een andere gemeente in een waar kinderparadijs. De toegang op deze zondagnamiddagen is gratis.

Kids Summer in Limburg

Deeze activiteiten zijn slechts een greep uit het enorme aanbod dat de provincie Limburg voor peuters, kleuters, kids, mama's en papa's organiseert. En ja - natuurlijk mogen oma en opa ook mee!

Je vindt het uitgebreide aanbod op: http://www.toerismelimburg.be/Kids-Summer

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie