Babyboom
Babyboom
Baby

mini-reisbedjes voor kleine hotelkamers

2 min
Familie
Baby

mini-reisbedjes voor kleine hotelkamers

2 min
Éveil, Santé
Aan het plannen voor de zomervakantie? Eindelijk tijd voor de kids? Met deze reisbedjes wordt het nog leuker!

Je droomt van die eerste zomervakantie samen. Of die eerste vliegtuigreis met je kleuter. Maar je maakt je ook zorgen. Is het bedje in het hotel wel geschikt voor je baby? Of kan je jouw kindje in de tent tussen mama en papa innemen zonder gevaar?

Een reisbedje is een ideale oplossing. Natuurlijk zijn er de traditionele opklapbare reisbedjes, maar vandaag vind je na wat zoekwerk op het internet ook kleinere, praktische oplossingen. Wij zochten er alvast 5 voor je uit!

Met de baby en de tent op reis? Een campingbedje is wat je zoekt!

Is er in je tentje geen plaats voor een opklapbaar reisbedje? Dan kies je toch voor een campingbedje. Niet duur, in vrolijke kleuren en overal praktisch!

Tip: Gebruik je campingbedje in de tuin op een zomerdag als schaduwplekje, om je kindje te beschermen tegen insecten en de zon.

Park overdag, reisbed 's nachts

Twee in een en toch klein en praktisch? Dat is de Babyni van het merk Babymoov, een tentje wat je gebruikt als park in de tuin of als afsluitbaar bedje 's nachts. Verkrijgbaar in knallend oranje - dat geeft je meteen een zomers gevoel.

Het kleinste reisbedje op de markt?

Is de Samsonite Pop Up Bubble het kleinste reisbedje op de markt? Waarschijnlijk! En net daarom is het zo jammer dat we deze reisbedjes in ons land moeilijk kunnen vinden. Wij vonden voor jullie toch een on-line boetiek waar je deze mini-reisbedjes kan kopen.

Design reisbedjes

Minder praktisch als je met het vliegtuig op reis gaat, maar zo mooi dat we je ze niet kunnen onthouden - de design reisbedjes van Babycotpod. Ze zijn nu al uitverkocht, dus je zal even moeten wachten voor je trendy op reis kan vertrekken...

Het ideale reisbedje voor je kleuter

Dit reisbedje mag dan groter zijn, het is onze tip voor een reisje in een vakantiehuis met kleuters: een reisbed met zijtoegang. Zo kan je kleintje 's morgens zelf uit bed en meteen het speelgoed in het vakantiehuisje uittesten. Je hoeft dus niet meer op te staan en kan zelf even uitslapen. Geef toe, wat is er heerlijker in je vakantie?

Ook wat groter, maar zo praktisch en licht (slechts 5 kg) dat je het kan opzetten in een recordtempo is het reisbed Travel Cot Light van Babybjorn. Maakt dat merk volgens jou enkel praktische draagzakken? Dan wordt het hoog tijd hun website eens te verkennen!

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie