Babyboom
Babyboom
Zwanger

Mooie herinnering aan de geboorte: een juweel met de naam van je kind

2 min
Levering
Zwanger

Mooie herinnering aan de geboorte: een juweel met de naam van je kind

2 min
Éveil, Santé
<p>Toon de rest van de wereld hoe sterk de band tussen jou en je kind is met een geboortejuweel van Etrocha.

Na haar jarenlange ervaring in de juwelenindustrie besloot Valerie een eigen project uit de grond te stampen. Geïnspireerd door de sterke band tussen moeder en kind, startte Valerie in 2009 met Etrocha.

De juwelen van Etrocha: een mooie herinnering aan de geboorte van je kind

Etrocha ontwerpt juwelen voor moeders. Het bijzondere aan deze geboortejuwelen is dat je hier de naam van je kind in kan laten graveren.

De juwelen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze hebben ook een symbolische betekenis. Door het dragen van een juweel van Etrocha toon je de hele wereld hoe trots je bent op je kind. Via het geboortejuweel communiceer je de sterke band tussen moeder en kind naar anderen toe.

Het logo van Etrocha, de kolibrie, staat voor sierlijkheid en oneindigheid. De vleugels van de kolibrie bewegen immers zo snel en tekenen terwijl het symbool voor oneindigheid in de lucht. Dit is precies waar Etrocha voor staat, zegt Valerie: eeuwige liefde, de schoonheid van het leven en delen.

Gebaseerd op voorgaande principes besteedt Etrocha ook heel veel aandacht aan Fair trade. De zakenpartners van Etrocha worden zorgvuldig gekozen en er wordt geopteerd voor dialoog, doorzichtigheid en respect.

Niet alleen het respect voor mensen, maar ook het respect voor de natuur wordt bij Etrocha hoog in het vaandel gedragen. Het zilver waaruit de juwelen van Etrocha gemaakt werden is dus ook gerecycleerd.

De juwelen van Etrocha: prachtige juwelen met een symbolische betekenis

Andere collecties van Etrocha zijn de 'Welsprekende halskettingen' en Aangrijpende armbanden. De juwelen uit deze collecties hebben steeds een symbolische betekenis.

Heel mooi zijn ook de halskettingen uit de collectie 'Wear one, share one'. Deze koop je steeds per twee. Een halsketting houd je voor jezelf en de andere schenk je aan iemand die je heel dierbaar is.

Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Cicalux
Littekenbehandeling voor keizersneden
89.00
Kopen
Natracare
Maandverband ultra extra normaal + vleugels
2.88
Kopen
En nog meer ...
Levering