Babyboom
Babyboom
Baby

Must-have voor de borstvoedende mama!

2 min
Speciaal voor Mama
Baby

Must-have voor de borstvoedende mama!

2 min
Éveil, Santé
De borstvoedingsbeha's met powernet van Mammae helpen pijnlijke borsten voorkomen!

Als je je kind goed aanlegt, hoef je geen tepelkloven te krijgen. Maar hoe leg je een baby goed aan als je op een zomers terras discreet borstvoeding wil geven?

Powernet helpt tepelkloven en borstontstekingen voorkomen
Het Belgische Mammae bedacht een verfrissende - en ondertussen gepatenteerde - techniek die in de Mammae borstvoedingsbeha's geïntegreerd werd: een powernet.

Dit powernet zorgt ervoor dat je borst licht omhoog geduwd wordt bij het borstvoeden, waardoor je tepel horizontaal ligt en je baby beter kan aangelegd worden. Je hoeft daardoor je borst of tepel niet met de hand juist te leggen of te ondersteunen. Het powernet in de beha helpt je op een discrete manier je baby goed aan te leggen - zonder je handen te moeten gebruiken.

Mammae heeft bovendien een uitgebreid gamma borstvoedingsbeha's met een aangepaste beugel. Deze beugel werd in samenwerking met lactatatiekundigen speciaal ontworpen voor voedende borsten. Vaak wordt er verkeerd aangenomen dat beugelbeha's borstontstekingen in de hand werken, maar wanneer je de juiste maat draagt, geeft een beugel net de noodzakelijke steun. Vooral bij vrouwen met een grotere cupmaat is dit erg belangrijk om pijnlijke borsten en ontstekingen te vermijden. De nieuwste Mammae borstvoedingsbeha's zijn dan ook verkrijgbaar - met beugel en powernet - tot cupmaat I.

Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
Medela
Moedermelkbewaarzakjes
10.99
Kopen
En nog meer ...
Speciaal voor Mama