Babyboom
Babyboom
Baby

Een natuurlijk waterwonder voor de hele familie!

2 min
Gezondheid van de baby, Wellness
Baby

Een natuurlijk waterwonder voor de hele familie!

2 min
Éveil, Santé
Foetus, peuter of volwassene... niemand kan zonder water! Het grootste deel van ons lichaam bestaat dan ook uit dit prachtige geschenk uit de natuur. Voor een complete hydratatie voor het hele gezin, kies je dan ook best voor evenwichtig mineraalwater zoals Chaudfontaine®. Hoe kwaliteitswater het verschil maakt, lees je hier.

Zuiver bronwater, de beste keuze

Zwangere vrouwen die voldoende zuiver bronwater drinken, maken het nodige vruchtwater aan om de baby te behoeden voor infecties en hebben minder last van bepaalde zwangerschapskwaaltjes, zoals urineweginfecties. En wist je dat een foetus van 6 maanden voor 90% uit water bestaat? Logisch dat een mama to be voor twee drinkt!

Ook zuigelingen tot 6 maanden hebben nood aan vocht. Omdat borst- of flesvoeding de enige manier is om te hydrateren, is een goede waterkeuze belangrijk. Het zuivere mineraalwater van Chaudfontaine® is perfect in evenwicht in mineralen, dankzij het natuurlijke filtratieproces dat meer dan 60 jaar duurt en de ideale bron voor zowel borstvoedende mama’s als flesdrinkende baby’s.

 

Een water dat perfect in balans is met mineralen. 

Bij peuters enkleuters blijft voldoende hydrateren een aandachtspunt. Vooral omdat deze (b)engeltjes weleens kieskeurig zijn als het op voeding en drank aankomt. Gelukkig is het bronwater van Chaudfontaine® rijk aan essentiële mineralen. Die zorgen voor de lekkere, zoete smaak waar jouw oogappel zo zot van is. Klaar om jullie smakenpallet te verrijken? 

Ontdek Chaudfontaine® met zijn intens fruitige smaak, verkrijgbaar in drie smaken:

  • Citroengras
  • Braambessen
  • Abrikozenbessen
Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 4-10 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 4-10 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket 18-24 maanden - Frans
0.00
Kopen
67%
NAN
OPTIPRO 1
14.52
Kopen