Babyboom
Babyboom
Baby

Waarom kersverse mama’s voor twee moeten drinken

2 min
Zwangerschap gezondheid, Wellness
Baby

Waarom kersverse mama’s voor twee moeten drinken

2 min
Éveil, Santé
Het enige dat jouw baby iedere dag nodig heeft om te overleven is moedermelk. En om die aan te maken heb jij water nodig! Als borstvoedende mama houd je dus best een grote fles bronwater bij de hand. Om je te begeleiden tijdens de eerste weken van jouw prachtig mama-avontuur, geeft Chaudfontaine® alvast enkele weetjes en tips mee.

Borstvoeding? Les je dorst!

Net zoals tijdens je zwangerschap, kun je tijdens de borstvoedingsperiode een groter dorstgevoel waarnemen, en dan vooral na het voeden. Logisch, want je hebt voldoende vocht nodig om moedermelk te produceren. Luister naar je lichaam en doe jezelf tegoed met minstens anderhalve liter natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine®.

 

Zo wordt het een makkie

  • Maak er een gewoonte van om te drinken vóór je dorst krijgt. Drink bijvoorbeeld elk uur een glas water voor de dorst die nog zal komen.
  • Houd een flesje water bij de hand en vul op tijd en stond je watervoorraad aan.
  • Bewaar je geopende waterfles in de koelkast, maar niet langer dan twee dagen.
  • Drink liever kleine hoeveelheden, in plaats van in één keer een hele fles. Zo krijgt je lichaam voldoende tijd om vocht op te nemen.

 

De beste keuze voor flesvoeding

Combineer je borstvoeding met flesvoeding of schakel je volledig over? Ook dan blijft het thermische water van Chaudfontaine® een verstandige keuze. Het voldoet perfect aan alle gezondheids- & drinkwaternormen voor je baby. Chaudfontaine® is perfect in evenwicht in mineralen, dankzij het natuurlijke filtratieproces dat meer dan 60 jaar duurt. Net wat je verwacht van ‘water geschikt voor babyvoeding’. 

Je geeft geen borstvoeding meer en je bent op zoek naar een leuke manier om je te hydrateren? Laat het licht-bruisende mineraalwater van Chaudfontaine® je smaken.

Ontdek nu in onze shop !
75%
Bambix
Groeimelk met koekjes 1-3 jaar
14.10
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
75%
Bambix
Groeimelk met koekjes 1-3 jaar
14.10
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket Babyboom +24 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
82%
Avril
Maxi katoenen vierkanten
4.00
Kopen