Babyboom
Babyboom
Zwanger

Ontdek hier hoe je in een modderbad je babywens in vervulling laat gaan!

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Ontdek hier hoe je in een modderbad je babywens in vervulling laat gaan!

2 min
Éveil, Santé

Je wil dolgraag zwanger worden maar je zit met stress op het werk, je hebt weinig tijd voor elkaar en je hebt het gevoel dat je al weken niets gezond meer hebt gegeten...

In de Zuid-Duitse Ammergauer Alpen kunnen twee weken vakantie je babywens waar maken...

Vakanties voor paren met een kinderwens

Babymoons noemen de Amerikanen deze vakanties, waarop paartjes aan het dagelijkse, jachtige leven ontsnappen en tijdens hun vruchtbare dagen ontspannen op vakantie gaan.

Maar ook in Europa kan je op babymoon gaan. In de Zuid-Duitse Alpen heeft een viersterren hotel zich gespecialiseerd in een 14-daagse vakantie waarin jouw gezondheid en jouw zwangerschapswens voorop staan.

Een modderbad helpt je kinderwens in vervulling gaan!

In het Zuid-Duitse bergland zou de modder van Bad Kohlgrub en Bad Bayersoien tot een bevredigend resultaat leiden... De modder staat immers bekend voor haar natuurlijke heilzame kracht op de hormonenhuishouding van de vrouw.

Koninginnen, keizerinnen, gravinnen en baronessen maakten al honderden jaren geleden gebruik van de modderbaden uit deze streek om vruchtbaarder te worden. Wetenschappelijke studies hebben nu bewezen dat de modderbaden een positief effect hebben op de vruchtbaarheid. Vooral paartjes die om onbekende redenen niet zwanger worden, zouden met de modderbaden hun kansen op een natuurlijke zwangerschap verhogen!

Op kinderwens-vakantie in Zuid-Duitsland

Een kinderwens-vakantie in de Zuid-Duitse Alpen is trouwens helemaal niet duur.

In het viersterren hote Schillingshof slaap je twee weken lang in Zuid-Duitse stijl voor 675 euro per persoon. Het doktersadvies (2 doktersbezoeken), zes modderbaden, zes massages en 2 voetreflexmassages zijn inbegrepen in de prijs.

Meer informatie vind je op [de website over kinderwens-vakanties in Zuid-Duitsland.->http://www.kinderwunsch-urlaub.de/]. Reserveren kan je hier: http://www.newlifehotels.com/

Trek je lederhosen aan en laat die kinderwens maar in vervulling gaan!

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen