Babyboom
Babyboom
Zwanger

Originele vintage geboortekaartjes

2 min
Levering
Zwanger

Originele vintage geboortekaartjes

2 min
Éveil, Santé
Een baby heeft 9 maanden de tijd om te groeien in je buik. Jij als aanstaande moeder hebt dus 9 maanden de tijd om een hoop dingen te regelen voor de komst van de kleine. Bij al deze voorbereidingen hoort natuurlijk ook het uitkiezen van een geboortekaartje, zodat je alle vrienden en familie op de hoogte kunt brengen van de geboorte van jullie dochter of zoon.

Retro en vintage

Geboortekaartjes kun je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen, in allerlei verschillende stijlen. Vintage en retro zijn echter stijlen die weer helemaal hip zijn, vandaar ook de populariteit van de vintage geboortekaartjes van Roodborstje. Vrolijke patroontjes en originele tekeningen, allemaal uitgevoerd in warme, klassieke kleuren. De kaartjes met patronen zijn te bestellen in verscheidene kleuren en voorzien van bijvoorbeeld sterren of bloemen. Op de kaartjes met tekeningen staat bijvoorbeeld een illustratie van een olifant, beer of ezel. Ontwerpster Ellen van der Velden is tevens dol op bosdieren, waardoor je ook een groot aantal kaarten vindt met vossen en uilen. Het kleurgebruik en de illustratie tonen of de kaart past bij de geboorte van een jongen of een meisje, en er is zelfs een aparte collectie met geboortekaartjes voor tweelingen. Alle geboortekaartjes worden met een bijpassende kleur envelop geleverd.

Persoonlijke aanpassingen in het ontwerp mogelijk

Roodborstje biedt zelfs de mogelijkheid voor een eigen inbreng in het ontwerp van een geboortekaartje. Spreekt de stijl je aan, maar ben je op zoek naar een ander formaat of wil je liever een andere kleur? Geef je wensen door zodat zij kunnen kijken wat er mogelijk is. Het fijne is dat je van alle geboortekaartjes een gratis proefdruk kunt bestellen zodat je altijd kunt zien hoe de illustraties op papier ogen en hoe je de kwaliteit van het papier ervaart. 

Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Kraamverband
3.71
Kopen
Cicalux
Littekenbehandeling voor keizersneden
89.00
Kopen
Natracare
Maandverband ultra extra normaal + vleugels
3.36
Kopen
En nog meer ...
Levering