Babyboom
Babyboom
Baby

10 redenen waarom papa’s echte superhelden zijn

2 min
Familie
Baby

10 redenen waarom papa’s echte superhelden zijn

2 min
Éveil, Santé
Vaderdag. Geen betere dag dan vandaag om al die papa’s eens in de schijnwerpers te zetten. Want wat zouden we doen zonder hen?! Zonder te overdrijven, papa’s zijn echte superhelden. Echt waar! Dat bewijzen deze 10 redenen:

1. Papa’s zijn supersterk. Twee of drie kindjes tegelijk opheffen? Die zware speelgoedbak van de bovenste plank nemen en niet op hun tenen laten vallen? Een kind in de lucht gooien én weer opvangen (en daarbij jouw hart even laten stilstaan)? Fluitje van een cent!

2. Ze zijn ook keihandig. Dat stuk speelgoed weer aan de praat krijgen of die nieuwe kast in elkaar steken zodat al dat speelgoed een vaste plek heeft, dat kunnen ze als de beste. Meestal toch, en anders kan hun (schoon)papa misschien ter hulp schieten, of doe je het gewoon zelf.

3. Ze zijn een kei in voorlezen. Compleet met gekke stemmetjes en gebaren, zo wordt elk boekje één groot feest.

4. Entertainen is hun tweede natuur. Plots komt het grote kietelmonster boven of wordt de tuin omgetoverd tot het decor van een groot watergevecht, waarbij de kinderen gillen van plezier.

5. Ze zijn streng, maar rechtvaardig. Ja, soms kunnen die kleine schatjes hun papa’s vlotjes rond hun vinger winden, moeten ze maar zo schattig niet zijn. Maar als het nodig is kunnen die hen ook weer tot orde roepen. Want het moeten nu ook geen verwende mormeltjes worden natuurlijk ;-).

6. Ze zijn van nature ook chill. Nee, die papa’s verspillen geen energie met te piekeren over 101 dingen die misschien weleens zouden kunnen mislopen. Alles komt goed, dat zal je wel zien. Oké, misschien komen ze daardoor soms wat onvoorbereid aan de start, maar hey, we kunnen niet alles willen!

7. Want ze kunnen ook creatief uit de hoek komen. Pampers vergeten? Dan fixt papa dat wel even, al is het door de baby in een volledige rol wc-papier te wikkelen. Kindje aankleden? Dan kan het al eens gebeuren dat dat badpakje achterstevoren wordt aangetrokken of dat dochterlief zonder kousenbroek op stap gaat, maar aangekleed zijn ze uiteindelijk wel. Misschien niet altijd even handig, maar wél grappig!

8. Aan de buitenkant zien ze er misschien stoer uit, maar aan de binnenkant hebben ze een peperkoeken hartje, zeker als het op hun kindjes aankomt. En is er íets schattigers dan die grote beer van een man te zien knuffelen met zijn minime’s?!

9. Ze zullen er bovendien alles aan doen om hun kroost te beschermen. Met papa in de buurt voelen kinderen zich altijd veilig. “Mijn papa is wel supersterk, he!”

10. En last but not least, papa’s zijn hét grote voorbeeld voor hun kinderen. Fantastisch om te zien hoe kinderen opkijken naar hun grote held, toch?

 

Ontdek nu in onze shop !
Moltex
Luiers 3 midi 4-9kg
14.28
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Moltex
Luiers 3 midi 4-9kg
14.28
Kopen
82%
Avril
Maxi katoenen vierkanten
4.00
Kopen
67%
WOMAN ISDIN
WOMAN ISDIN Anti-striemen crème
24.45
Kopen
En nog meer ...
Familie