Babyboom
Babyboom
Zwanger

Reizen vanaf de 5de maand

1 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Reizen vanaf de 5de maand

1 min
Éveil, Santé

Als je wilt gaan reizen, moet je vanaf de vijfde maand je dokter raadplegen voor je vertrekt om te zien dat alles in orde is. Zelfs bij een zwangerschap waar er geen gevaar is zal men ver reizen afraden.

Voor de meeste vrouwen is reizen tijdens het tweede trimester van de zwangerschap een goede gelegenheid om eens te genieten samen met hun partner en zich te ontspannen voor de bevalling.

Nadat je de toestemming hebt gekregen van de dokter, begin je best je reis te plannen en voorzorgen te nemen zodat alles loopt zoals gepland. Het is beter dat je een reis maakt met 1 bestemming, dan verscheidene bestemmingen op korte tijd te bezoeken. Respecteer je dieet, want je baby blijft dezelfde voedingstoffen nodig hebben als thuis ; drink geen kraantjeswater in een vreemd land, urineer meermaals per dag en neem de naam van een gynaecoloog mee van het land waarin je je bevindt.

Het is belangrijk dat je beweegt tijdens de reis. Maak meerdere stops ; als je met de trein of het vliegtuig reist, sta dan recht in de gang om circulatieproblemen te vermijden.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen