Babyboom
Babyboom
Baby

Sinterklaastips: boeken voor mama, papa, baby en kleuter die je in geen geval mag missen!

2 min
Familie
Baby

Sinterklaastips: boeken voor mama, papa, baby en kleuter die je in geen geval mag missen!

2 min
Éveil, Santé
<p>Op de boekenbeurs ontdekten wij enkele leuke Sinterklaastips voor mama's, papa's, baby en kleuter. Lees je mee?

Boekentips voor mama's

Met de winter voor de deur willen ook mama's wel eens een grappig boek. Wij vonden deze boeken wel wat voor de creatievelingen onder ons:

  • Het boek ziet er een beetje "vreemd" uit, maar is het leukste boek in buurland Nederland op dit moment: Kerstballen breien. Voor mama's die er wel van houden weer creatief bezig te zijn - letterlijk de kerstballen voor je boom breien.
  • De soepkalender: Stiliste Anya van de Wetering staat bekend om haar prachtige stylingproducties en haar heerlijke zelfgemaakte soepen. Ze bundelde haar favoriete recepten en die van familie en vrienden in deze kalender; voor iedere dag een soep..

Boekentips voor papa's

Papa's zijn nergens beter bediend dan bij Uitgeverij Snor. Deze hippe, Hollandse uitgeverij bracht in de voorbije jaren enkele stoere boeken voor vaders uit met sprekende titels als "Maak indruk op je kinderen" en "Vaders en dochters".

  • Maak indruk op je kinderen: Leer bijvoorbeeld vuurspuwen, de moonwalk, goochelen, schatzoeken, een Barbie-taart bakken en vliegtuigjes vouwen en maak op die manier een verpletterende indruk op je kinderen.
  • In 'Dochters! Handleiding voor vaders' staat alles wat een meisjesvader weten moet. Van vlechten maken, kleertjes uitzoeken en de werking van een meisjesbrein tot interviewtechnieken om de aanstaande schoonzoon 'ns flink uit te horen.
  • Tenslotte hoort ook elke vader het boek "Op stap in herfst en winter" in de bibliotheek te hebben staan. Enkel met de verrassende tips uit dit boek - van huttenbouwen en schelpen en paddestoelen zoeken, dierensporen, sterrenkijken, pannenkoeken tot strandjutten en wildspotten -, heb je als vader kans je kinderen weg te krijgen van het televisietoestel op koude dagen.

Boekentips voor baby's (< 1 jaar)

  • Op de redactie ontdekten we tussen de stapel recensieboeken 1 boek van een opvallende kwaliteit: Mijn kijkboek van Xavier Deneux (Standaard Uitgeverij). Het boek met dikke kartonnen bladen heeft opvallende kleuren, prachtige tekeningen en is een kijkverhaal in de wereld van de konijntjes Luuk en Lola. Een aanrader!
  • De redactie testte enkele weken geleden al de leuke knisperboekjes van Clavis en besloot dat deze leuke boekjes een supertip zijn als Sinterklaasgeschenk voor baby's.

Boeken voor kleuters

  • De smurfen zijn weer in. En niet zo'n beetje. Voor de allerkleinsten is er het Smurfen Stickerboek; een doe-boek om lekker mee te smurfen.
  • Uitgeverij Clavis staat al jaren op de eerste plaats als het op goede kinderboeken aankomt. Met hun reeks Rikki van Guido Van Genechten scoren ze internationaal. Rikki helpt Sinterklaas is weer zo een heerlijk voorleesboek!
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie