Babyboom
Babyboom
Zwanger

Soldenkoopjes in je zwangerschap

2 min
Schoonheid
Zwanger

Soldenkoopjes in je zwangerschap

2 min
Éveil, Santé
Je bent nu zwanger? Dan is dit de moment om alvast enkele must-haves voor je baby-uitzet te kopen.

Er zijn zo van die kleinigheden (en grotere meubels) waar je niet omheen komt; babyspullen die onontbeerlijk zijn voor de eerste weken en die je alvast thuis wil hebben staan - en niet op je lijstje. Wij geven je tips om in de komende soldenperiode de leukste koopjes te doen.

1. Baby-en kinderkamer: Geloof het of niet, ook meubelhuizen hebben een soldenperiode! Je zou dan ook goed gek zijn niet te wachten tot de maand juli of januari om koopjes te doen. Wist je trouwens dat kwalitatieve merken als Opsetims regelmatig speciale acties organiseren en kasten, luiertafels en andere prachtige meubelstukken aan verminderde prijzen weggeven?

2. Basics: Denk aan kinderstoelen, wipstoelen en draagzakken; babyproducten die je in huis wil hebben, maar die erg prijzig zijn. Zet ze niet op je geboortelijst, maar vraag je tantes en nonkels eerder geld te schenken. In de soldenperiode koop jij dan alvast deze spullen goedkoper! Ook een kinderstoel van Stokke of de wipstoeltjes van babyBjörn, de meest verkochte kinderstoelen en wipstoeltjes, vind je - na wat zoeken - aan verminderde prijzen!

3. Borstvoedingskleedje: Bij een merk als Mammae of Boob zit je helemaal goed in je zwangerschap, want deze kleding draag je nog lang na je zwangerschap terwijl je borstvoeding geeft. Koop je jurkje in de soldenperiode en je spaart genoeg om ook zo'n prachtige Mammae borstvoedingsbeha mee naar huis te nemen!

4. Pyjama of kruippakje: Ook als je het geslacht van je baby nog niet kent, kan je in de solden toeslaan! Koop dan eenvoudig neutrale kleuren, die een jongen en een meisje mooi staan. Je kan, in de eerste maanden na de geboorte, niet genoeg kruippakjes en pyjama's hebben. Daarenboven worden de eerste kledingsstukken erg, erg vaak gewassen en koop je ze beter van goede kwaliteit. Kleertjes van goede kwaliteit zijn een stuk duurder, maar niet als je ze in de solden koopt! Vergeet zeker niet even te kijken bij kleinezebra.com en littlefashioaddict.com

 

 

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid