Babyboom
Babyboom
Zwanger

The Unlimited Stroller Joolz Geo³

4 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

The Unlimited Stroller Joolz Geo³

4 min
Éveil, Santé
Ontdek de wereld met deze moeiteloze kinderwagen. De Joolz Geo³ brengt je overal, van ruige bospaden tot kasseien. Dankzij de bescherming tegen alle weersinvloeden in de wieg en stoel en de anti-lekwielen ga je moeiteloos buiten de gebaande paden. Deze stevigste en ruimste kinderwagen biedt oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden – klaar om met je gezin mee te groeien. Ondertussen kun je alles wat je maar wil kwijt in de extra grote mand. Want nu je een kind hebt, gaat er niets boven gemak.

Extra grote mand  

Profiteer maximaal van de grootste mand voor kinderwagens die er is; stevig genoeg om 15 kilo te dragen. Deze kinderwagen maakt een spontaan avontuurtje naar het strand of een dagelijkse boodschap super makkelijk. De mand is namelijk precies het helpende handje dat je nodig hebt. Het houdt alles wat je ook maar nodig zou kunnen hebben voor je vast en jij kan daarom extra van je dag genieten! 

Het hele jaar door beschermd 

Elk seizoen comfortabel met een geïntegreerde zomerstoel, waterafstotende bekleding, wieg met ventilatie en windscherm. Verfrissende ventilatie in de zomer: in de wieg en zonnekap, waarmee jij en je baby ook dicht bij elkaar blijven. Tijdens de warmere dagen is het fijn dat je kindje in een goed geventileerde wagen ligt. Zo voorkom je een ongelukkig kindje dat het veel te warm heeft. Een gelukkig kindje is uiteraard een gelukkige ouder! Ook als het weer omslaat kan de wagen bescherming bieden. De extra grote UPF50+ zonnekap is namelijk ook waterafstotend. 

Grote voorwielen 

Met de juiste wielen kom je overal. Grote voorwielen, vierwielvering en reflecterende strips zorgen voor maximale grip en zichtbaarheid. Een lange wandeling door het bos of een dagje strand zijn voor deze wielen geen uitdaging. Ga ook 's avonds op pad: dankzij de reflecterende strips op de wielen 

De voordelen van de Joolz Geo³

  1. Extra grote UPF50+ zonnekap: ook waterafstotend. Mocht je dus op pad zijn en er valt een onverwachtse bui, heb je niks te vrezen.
  2. Ga ook 's avonds op pad: dankzij de reflecterende strips op de wielen. Veiligheid is belangrijk en daar kan deze wagen een steentje aan bijdragen.
  3. Lekker luchtige ventilatie: in de wieg en zonnekap, waarmee jij en je baby dicht bij elkaar blijven. Niet alleen interactie met jou, maar ook met de wereld om hen heen.
  4. Eenvoudig in- en uitklappen: met transportvergrendeling.
  5. Je baby slaapt zacht: in de ruime afneembare nachtwieg. Als jullie ergens een nachtje blijven slapen, op vakantie of gezellig bij opa en oma, hoef je dus niet een extra bedje mee te nemen.
  6. Je rug is je dankbaar: hoge wiegpositie en met één hand afneembaar.
  7. Stoel op tafelhoogte: om samen te eten.
  8. Regen, hagel of zon: je baby blijft beschermd door het windscherm.

Duo

Is er een tweede kindje op komst? Deze kinderwagen groeit met je gezin mee. Jij verdient namelijk een kinderwagen die alles kan, ongeacht de samenstelling van je gezin. De Geo³ kent geen grenzen. Verander je mono eenvoudig in een duo met slechts enkele accessoires. Super simpel! En nog steeds even comfortabel voor zowel jou als je kindjes, omdat je nooit genoegen moet nemen met minder. Met ruimte voor een full-size tweede wieg en stoel hoeven je kleintjes niet in te leveren op comfort. De Geo³ blijft net zo compact als een mono; je kan moeiteloos met twee kinderen manoeuvreren door krappe ruimtes.  Nu is iedereen klaar om op avontuur te gaan, waar ter wereld je ook bent.  

Twin

Ook als je een tweeling krijgt staat Joolz voor je klaar. Twee keer zo leuk! Met deze aanpasbare kinderwagen ga jij in alle rust met je tweeling op pad. Met de Geo³ ga je moeiteloos door krappe ruimtes en smalle steegjes, terwijl beide baby's genieten van ultiem comfort. Blijf wandelen door de stad of op moeilijk begaanbaar terrein; waar je ook heen wil, iedereen is beschermd tegen alle weersinvloeden. Bonus: de kinderwagen is zo eenvoudig te bedienen dat het ook lukt als je maar 2 uur geslapen hebt.  

Over Joolz

Met initiatieven zoals het geboortebos, herbruikbare verpakkingen, duurzamere materialen en producten die door meerdere generaties gebruikt zullen worden, werkt Joolz aan een mooiere wereld voor ouders en kinderen. Zij geloven dat elke stap telt. 

Duurzame materialen

In plaats van plastic flessen weg te gooien, recyclet Joolz ze en maakt er iets prachtig nieuws mee. Door gerecycled plastic te transformeren in duurzame stoffen, dragen zij bij aan een mooiere wereld voor toekomstige generaties. Zij zijn altijd bezig met nog duurzamere materialen, bekleding en productieprocessen. Joolz werkt elke dag aan nieuwe initiatieven, zoals een productcollectie met bekleding gemaakt van gerecyclede plastic flessen, biologisch katoen en milieuvriendelijke coatings.  Ook de Geo³ heeft twee looks met RPET-stoffen! De bekleding van de Sage Green en Navy Blue is gemaakt van gerecyclede flessen. 

Eén kinderwagen, één boom

Elke Joolz op straat is een boom in een van de geboortebossen in Azië, Afrika, Europa en/of Zuid-Amerika. Als je een kinderwagen of buggy koopt maakt jouw boom samen met honderdduizenden andere bomen de wereld een stukje groener. 

Herbruikbare verpakkingen

De verpakking van je Joolz kinderwagen is meer dan gewoon een doos. We hebben een leuk patroon op het karton geprint dat je kunt uitknippen en omvormen tot decoratie voor de kamer van je kleintje. Herbruikbaar, recyclebaar en creatief! 

Levenslange garantie

Dankzij het slimme ontwerp, de hoogwaardige materialen en zorgvuldige tests gaan de Joolz kinderwagens gegarandeerd een leven lang mee. Zo heeft jouw gezin net zo lang plezier van jullie kinderwagen als nodig is. Daarna kan hij door andere gezinnen worden gebruikt, zodat er minder kinderwagens op de afvalberg belanden. Een win-winsituatie dus.