Babyboom
Babyboom
Baby

The world is yours

3 min
Organisatie/Administratie
Baby

The world is yours

3 min
Éveil, Santé
De wereld ligt aan je voeten met de ultracompacte Joolz Aer buggy die licht en supereenvoudig te gebruiken is. Eénhandig, in één seconde in- en uitklapbaar. Kleine ontdekkingsreizigers zitten de hele dag comfortabel in de ruime stoel die voldoende ondersteuning biedt. De lange rugleuning is ideaal voor kinderen van alle leeftijden en de stoel kan in vlakke slaapstand worden gezet voor een heerlijke siësta.

De buggy klap je in één seconde met één hand in, hang hem over je schouder, draag hem door krappe ruimtes en plaats ‘m in het handbagagerek. De Joolz Aer is de ultieme buggy voor grote en kleine avonturen. 

De Joolz Aer is bovendien vanaf de geboorte te gebruiken dankzij de volwaardige wieg. De wieg is eenvoudig in te klappen op het onderstel, wat het de meest compacte kinderwagen maakt, zonder in te leveren op comfort.

Van alle gemakken voorzien

Op vakantie gaan met de Joolz Aer is een eitje, je plaatst hem eenvoudig in het handbagagerek van het vliegtuig, of de trein, of je plaatst hem als compact pakketje in de kofferbak van de auto. Je houdt zeeën van ruimte over dankzij het compacte formaat. Eenmaal op bestemming is jouw kleintje comfortabel beschermd tegen alle weersomstandigheden. Op zonnige dagen open je eenvoudig de zonnekap met UPF 50+ met doorkijkventilatie. Regent het? Geen probleem! De Joolz Aer is voorzien van een waterafstotende coating en komt met een regenhoes als het echt te nat wordt.

Ook aan het comfort voor de ouders is gedacht. De langere ouders onder ons lopen met gemak achter de Joolz Aer, dankzij de hoge duwbeugel. Voor extra comfort is de buggy voorzien van vierwielvering, waardoor hij gemakkelijk met één hand te bedienen is op elke ondergrond.

Wanneer je op pad bent is het natuurlijk fijn om alle spullen bij de hand te hebben, of ruimte te hebben om boodschappen kwijt te kunnen. Neem gerust mee wat je nodig hebt. De Joolz Aer is uitgerust met een fijne mand en aan de achterkant van het zitje vind je een extra opbergvak voor bijvoorbeeld jouw telefoon, sleutels, portemonnee en andere kleine items waar je makkelijk bij wilt kunnen.

Accessoires voor de Joolz Aer 

We kunnen ons ook voorstellen dat jouw buggy soms even wat extra’s nodig heeft en daarom zijn er verschillende handige accessoires beschikbaar. Pas jouw Joolz Aer hiermee makkelijk aan op iedere situatie en weersomstandigheid.

Er zullen ongetwijfeld dagen voorkomen die behoorlijk warm en zonnig zullen zijn en dan wil je jouw kleintje natuurlijk extra veiligheid bieden. Gooi absoluut geen hydrofiele doek over de buggy ter bescherming, dit lijkt veilig, maar is het niet. De Joolz Aer Comfort cover biedt de juiste bescherming in deze situatie. Hiermee blokkeer je de felle zon en houd je de hitte buiten, terwijl jouw kindje nog steeds veilig beschermd zit. Is het wat kouder buiten? Dan zit jouw kleine lekker warm in de speciale Joolz Aer voetenzak.

Een andere accessoire die we graag uitlichten is de Joolz Organiser. Deze handige tas bevestig je aan de duwbeugel en is licht van gewicht. Zo kun je alle essentiële (baby)spullen meenemen en heb je alles bij de hand, maar reis je toch licht! De Joolz Organiser biedt voldoende plek voor luiers, doekje, een flesje en jouw eigen persoonlijke spullen zoals sleutels en een portemonnee. 

Duurzame stoffen op de Joolz Aer

Behalve aan de ouders en hun kleintje denkt Joolz ook aan het milieu. Vanaf maart 2022 zijn er drie nieuwe looks beschikbaar gemaakt van gerecycled rPET. De nieuwe kleuren Sage green, Desert ochre en Ocean blue bestaan ieder uit 56 plastic flessen die verwerkt zijn tot prachtige premium stoffen. Daarmee zijn er in totaal vier looks op de Joolz Aer gemaakt van duurzame stoffen.

 

De Joolz Aer is hier verkrijgbaar  in verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet?

 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Joolz.

Ontdek nu in onze shop !
67%
Nuby
Nagelverzorgingsset
4.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
67%
Nuby
Nagelverzorgingsset
4.99
Kopen
MAM
copy of Easy Start Anti-Colic fles 320ml walvis
11.99
Kopen
MAM
Easy Start Anti-Colic fles 320ml giraffe
11.99
Kopen