Babyboom
Babyboom
Zwanger

Veilig in de auto met een zwangere buik

1 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Veilig in de auto met een zwangere buik

1 min
Éveil, Santé
<p>Ga jij op vakantie met de auto terwijl je zwanger bent? Dan wil je niet 1, maar 2 levens goed vastklikken. Wij vertellen je hoe dat best gaat!

Vertrekken jullie met de auto op vakantie en ben je zwanger? Bij een botsing wordt de heupgordel over de buikstreek gedragen en kunnen de placenta en foetus onder zeer grote druk komen te staan. Een stomp buiktrauma kan voor een zwangere vrouw en haar ongeboren kind ernstige gevolgen hebben.

Heel wat zwangere vrouwen dragen de autogordel niet of incorrect omdat het zo oncomfortabel is. Studies hebben echter bewezen dat het essentieel is voor de veiligheid van de bijna-mama en haar ongeboren baby om de veiligheidsgordel op een juiste manier te dragen.

Veiligheidsgordel niet comfortabel in zwangerschap?

Ben jij zo'n bijna-mama die de veiligheidsgordel in de auto echt niet meer verdragen kan? Kies er dan voor een BeSafe zwangerschapsgordel te gebruiken. Met een BeSafe wordt de veiligheidsgordel onder de buik getrokken en wordt de druk van de gordel door het bekken opgevangen. Ook zorgt de zwangerschapsgordel ervoor dat de autogordel comfortabeler zit tijdens de zwangerschap. De zwangerschapsgordel van BeSafe kan worden gebruikt vanaf de tweede maand van de zwangerschap.

BeSafe Zwangerschapsgordel: http://www.youtube.com/watch?v=64lp2ZqbQWo

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen