Babyboom
Babyboom
Baby

Waar naartoe in de Paasvakantie? Glamping!

2 min
Familie
Baby

Waar naartoe in de Paasvakantie? Glamping!

2 min
Éveil, Santé
<p>Glamping?! Wat is dat nu weer? Glamping staat voor glamoureus kamperen; dit zijn de 5 kampeerplaatsen waar het niet alleen voor de kids leuk is!

Glamping of glamoureus kamperen is het nieuwe modewoord in de reissector! Als je met je gezin op vakantie vertrekt, kom je al snel bij een vakantiehuisje of kampeerplaats terecht. De kinderen vinden kamperen leuker, maar mama en papa willen een echt bed en trekken naar een vakantiehuisje. Voortaan maak je beiden gelukkig!

Glamping

Glamping betekent dat je comfortabel kan slapen, koken, wassen en eten. Geen gedoe meer met matrassen die op de grond liggen en waarbij je als mama of papa na drie dagen nog nauwelijks kan bewegen! De meeste kampeerplaatsen die glamping aanbieden hebben luxueuze safaritenten op hun domein of een luxe-caravan.

De 5 leukste glampingplaatsen voor de Paasvakantie

Moet je nog boeken voor de Paasvakantie? Deze glampingplaatsen zijn vlakbij, maar zorgen voor een heerlijk gevoel ver weg!

  • Met z'n vieren in een zigeunercaravan? Dat kan in Frankrijk, net na Parijs. Zo kan je meteen ook een dagje Eurodisney meenemen op de heen-of terugweg!

Liever dichterbij? Kies dan voor een vakantie in een heerlijke circuswagen in buurland Nederland.

  • Selectcamp is een Nederlandse reisorganisator, gespecialiseerd in camping- en glampingplaatsen in Europa. Hier boek je zowel een eenvoudige kampeerplaats als een luxueuze overnachting in een safaritent. En dat alles vanaf 26 euro per nacht!
  • Kamperen op het water?! Ja, hoor! In Frankrijk (Bretagne) vind je een glampingplaats met safaritenten en drijvende bungalows!
  • Het hoeft niet altijd in het buitenland te zijn! Deze minikampeerplaats in eigen land is een geweldige plek om glamping te ontdekken!
  • Slapen in een indianentent - dat hoeft niet in Amerika te zijn! Ook in Nederland kan je voor een week op een eiland Indiaantje spelen!
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Familie