Babyboom
Babyboom
Zwanger

Wat voor soort winterjas draag je in je zwangerschap?

2 min
Schoonheid
Zwanger

Wat voor soort winterjas draag je in je zwangerschap?

2 min
Éveil, Santé
<p>O jee... Welke winterjas kies je nu je deze winter steeds ronder zal worden? Wij geven je een paar leuke tips!

Een winterjas is een dure aankoop, waar je graag langer dan een jaar gebruik vanmaakt. Maar wat doe je nu je zwanger bent? Je jas te groot kopen, zodat je er de hele winter in past? Maar dan kan je hem niet lang gebruiken... Of probeer jij je in een te strakke jas te murwen en loop je er ongemakkelijk - en vooral onverzorgd - bij?

Winterjas voor zwangeren: je jas in een maat te groot kopen?

Koop nooit een jas in een maat groter, zodat je buik er de hele winter in past. Te grote jassen zitten aan je schouders niet mooi en ook al past je buik; het blijft een hele winter zichtbaar dat je jas te groot is.

Ook bij winkelketens als H&M kan je voor weinig geld zwanger een mooie winterjas kopen. Kies een jas die gecentreerd is onder je borst en daarna in een A-lijn naar onder valt. Dan heb je voldoende plaats voor je buik. Hou er wel rekening mee dat ook je borsten groeien!

Winterjas voor zwangeren: koop ik dan een jas die ook mee kan als ik niet meer zwanger ben?

Ja hoor! Dat kan!

Het zwangerschapsmerk Noppies bijvoorbeeld heeft een jas op de markt gebracht die je met touwtjes smaller maakt na je zwangerschap. Praktisch en mooi! Je koopt de winterjas van Noppies ondermeer bij neufmoisbelle.

Ook bij webwinkel Nina Jolie en 9bulles kan je zwanger stijlvolle winterjassen vinden die je na je zwangerschap kan dragen.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid