Babyboom
Babyboom
Baby

Zuivel voor kinderen tot 3 jaar

2 min
Voeding
Baby

Zuivel voor kinderen tot 3 jaar

2 min
Éveil, Santé
Voor je het weet, gaat je baby over van 100% melkvoeding naar vaste voeding en eet hij mee met het gezin. Maar melk blijft tijdens die eerste levensjaren wel belangrijk.

Maaltijden zoals de groten!

Nooit zijn de groei en ontwikkeling van je kind belangrijker dan tijdens zijn eerste drie levensjaren. Al snel zal je kind mee-eten van tafel en zal het ervan genieten om in jullie gezelschap ""zoals de groten"" te eten. Zo wordt de maaltijd een mooi familiemoment.

 Melk blijft belangrijk in de dagelijkse voeding, naast gevarieerde en evenwichtige maaltijden. Door smaken en texturen te variëren, ontdekt je kind steeds weer wat nieuws en leert het gezond en gevarieerd te eten.

 Vlees en vis in kleine stukjes, groenten of puree met een vork leren eten: deze nieuwe sensaties zijn belangrijk om verschillende smaken te leren waarderen. Hetzelfde geldt voor het vieruurtje: een heerlijk fruitig melkdessertje kan soms het traditionele koekje en fruitpapje vervangen. In elk geval is het belangrijk dat de maaltijden leuk en vrolijk zijn, en dat nieuwe dingen uitproberen erbij hoort!

 Zuivel tot 3 jaar

Melkproducten kan je je kindje op verschillende tijdstippen van de dag aanbieden: als vieruurtje of als dessert bij de hoofdmaaltijd.

Yogolino heeft melkproducten die geschikt zijn voor kindjes vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Boordevol smaak en in twee praktisch formaten zijn ze het ideale tussendoortje.

De knijpzakjes kan je kindje alleen eten en door hun handige formaat kan je ze makkelijk in je luiertas overal mee naartoe nemen. Als je kindje wat groter is, kan het zelf de potjes lekker leeglepelen. Je kindje zal nieuwe smaken ontdekken dankzij de heerlijke melkrecepten: aardbei, framboos, banaan, abrikoos, chocolade, vanille, koekjescrème, rijstpap, ...

De Yogolino-melkdessertjes kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard. Je hoeft ze dus niet in de koelkast te bewaren!

Tijdens de eerste drie levensjaren van je kindje zijn de Yogolino melkdessertjes het ideale tussendoortje. Je kind krijgt niet alleen de nodige hoeveelheid zuivel binnen, maar ontdekt ook nieuwe smaken.

Ontdek het volledige gamma Yogolino melkdessertjes op:  https://www.nestlebaby.be/nl/merken/melkdessertjes

Belangrijke opmerking: borstvoeding is de beste manier om een baby te voeden, omdat moedermelk perfect uitgebalanceerde voeding voor je baby is. Verder beschermt moedermelk je baby tegen ziektes en heeft moedermelk vele andere voordelen voor zowel baby als moeder. We raden je aan advies in te winnen bij je huisarts of consultatiebureau wanneer je beslissingen neemt omtrent de juiste voeding voor je baby.

Moeders moeten verder ook worden geadviseerd over de voorbereiding op en het onderhoud van borstvoeding. Als je kiest voor borstvoeding is het belangrijk om gezond en uitgebalanceerd te eten.

Zuigelingenmelk is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders kiezen om geen borstvoeding te geven of om een of andere reden geen borstvoeding kunnen geven. De beslissing om geen borstvoeding te geven of geleidelijk aan op flesvoeding over te schakelen, zal de productie van moedermelk doen afnemen.

Als je ervoor kiest om geen borstvoeding te geven, onthoud dan dat het moeilijk is om op je beslissing terug te komen. Het geven van zuigelingenmelk heeft ook sociale en financiële gevolgen waar rekening mee moet worden gehouden. Flesvoeding moet altijd worden bereid, gebruikt en bewaard zoals aangegeven op de verpakking, om elk risico voor de gezondheid van de baby te voorkomen.

Met de complimenten van Nestlé.

 

 

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Voeding