Babyboom
Babyboom
Zwanger

Zwangerschapsdagboek: een mooie herinnering om aan baby te geven

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Zwangerschapsdagboek: een mooie herinnering om aan baby te geven

2 min
Éveil, Santé
Hoe kun je mooie herinneringen aan je zwangerschap bewaren en die negen maanden bewaren? Bewaar elk moment in een zwangerschapsdagboek.

Zwangerschapsdagboek: een notitieboekje met herinneringen

Van de ontdekking van de zwangerschap tot de keuze van de voornaam, de voorbereiding van de kamer of zelfs de medische afspraken, het zwangerschapsdagboek stelt nieuwe ouders in staat om elk moment schriftelijk bij te houden.

Schrijf een paar anekdotes neer en de maandelijkse evolutie van de stadia die je hebt doorlopen. Praat over je emoties, je momenten van vreugde en geluk zoals moeilijkere tijden en je twijfels. Je kunt er ook je geboortelijst aan toevoegen, zodat je niets vergeet als je baby komt.

Uw zwangerschap volgen

Het zwangerschapsdagboek kan ook worden gebruikt voor medische opvolging. Schrijf de doktersbezoeken, uw buikmetingen, hormonale veranderingen of hoe uw baby zich voelt bij het bewegen in de buik op. Dit echte logboek zal je begeleiden tijdens dit prachtige avontuur van je zwangerschap.

Foto's ter illustratie van dit mooie album

Vergeet niet je zwangerschapsdagboek te personaliseren met foto's. U kunt foto's van uw groeiend buikje in chronologische volgorde invoegen. Eén voor elke maand, bijvoorbeeld om de transformatie van de eerste tot de laatste maand te volgen, die geleidelijk wordt afgerond.

Houd een herinnering bij aan de gebeurtenissen die deze negen maanden hebben gekenmerkt: de foto's van de echo's, de voorbereiding van de babykamer, maar ook foto's van zijn ouders en familieleden.

Zwangerschapsdagboek: na de komst van baby

Ook nadat de baby is geboren, kunt u uw zwangerschapsdagboek blijven   invullen. Hoe was haar geboorte, haar eerste foto's, haar geboorteaankondiging ... Voeg alles toe wat je met je baby wilt delen door hem over een paar jaar dit prachtige cadeau te geven.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen