Babyboom
Babyboom
Zwanger

Zwangerschapskledij: do's and don'ts

2 min
Schoonheid
Zwanger

Zwangerschapskledij: do's and don'ts

2 min
Éveil, Santé

Baby op komst? Je hebt altijd al fel op je kledij gelet, en het is niet omdat je nu wat rondere vormen krijgt dat het niet meer mogelijk zou kunnen zijn. Je zwangerschap is echter van vrij korte duur. Vaak te kort om je aankopen goed te kunnen aanpassen aan je nieuwe vormen. Als gevolg hiervan zijn miskopen sneller gebeurd. Om je hiervan te besparen geven we je volgende tips mee.

Do's

  • Kies je kleding op die manier zodat je die gemakkelijk met elkaar kan combineren zodat je niet altijd maar hetzelfde hoeft aan te trekken.
  • Koop altijd de juiste maat. Dit is uiteraard niet altijd even gemakkelijk. De enige manier om daar achter te komen is om verschillende kledingsstukken te passen. Door passende positiekleding zie je er veel meer aantrekkelijk en sexy uit. Ook leuk voor je partner trouwens...
  • De volgende regel geldt altijd: kies steeds kleuren die passen bij je teint en haarkleur. Blondines en bruinharige vrouwen staan altijd beeldig met rood, bruin staat dan weer erg mooi bij roodharigen en zwart geeft je ook altijd een zekere elegantie.
  • Gebruik zeker accessoires. Een leuke sjaal, broche of corsage of een opvallende ketting kunnen een casual outfit zo omtoveren in uiterste raffinement.
  • Koop een paar comfortabele schoenen met lage hakken in een neutrale kleur. Je zwaartepunt verandert tijdens je zwangerschap dus zorg dat je je veilig en comfortabel voelt maar er toch op je best uitziet. Valpartijen tijdens je zwangerschap wil je absoluut vermijden! Die beeldige hakjes laat je dus beter gedurende enkele maanden in de kast, jammer maar helaas...

Do's

  • Koop nooit veel te grote maten. Let zoveel mogelijk op je eigen maat die je normaal hebt. Te grote maten zullen op alle plaatsen te ruim vallen.
  • Draag geen al te drukke patronen en kleuren als je heel erg zwaar bent. Indien je klein bent van gestalte draag dan zeker geen te lange tops en shirts. Zulke kleding zullen je zeker niet flatteren.
  • Probeer jezelf niet voor een langere periode in dezelfde kleren te persen. Ze maken je veel zwaarder dan je werkelijk bent, en bovendien zitten ze ook nog eens heel oncomfortabel. Koop liever een nieuw kledingstuk in een maatje groter.
  • Probeer niet je buik te verbergen. Tijdens je zwangerschap moet je zeker pronken met je nieuwe figuur!
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid