Babyboom
Babyboom
Baby

Geheime ingrediënten voor een perfecte zomerdag

2 min
Familie, Organisatie/Administratie
Baby

Geheime ingrediënten voor een perfecte zomerdag

2 min
Éveil, Santé
De perfecte zomerdag kun je altijd en overal beleven! Met de Joolz Day+ aan je zijde kun je net zoveel van de zomer genieten als je kind️. Maar wat zijn nou precies de geheime ingrediënten voor een perfecte zomerdag? Wij verklappen het je!

Vijf tips om je zomerdag compleet te maken
 

Tip 1: Maak je kinderwagen klaar voor de zomer!

Klaar om samen met je baby van de zomer te genieten? Allereerst: maak je kinderwagen klaar voor de zomer met de Joolz zomeraccessoires! Gebruik de Joolz comfort cover of parasol om je kindje tegen de zon te beschermen. En vergeet het muskietennet niet om alle ongewenste insecten weg te houden.
 

Tip 2: Easy, breezy, lemon squeezy.

Het ultieme geheime zomeringrediënt van de Joolz Day+? Da's heel eenvoudig! De wiegventilatie natuurlijk. Zo ligt je baby veilig in de wieg terwijl hij of zij kan genieten van een verkoelend briesje.️ Stap één: open de wiegventilatie. Stap twee: open de zonnekapventilatie. En tenslotte, vergeet niet de wiegcover te verwijderen zodat de temperatuur in de wieg heerlijk luchtig blijft. Het was nog nooit zo eenvoudig om samen met je kind te genieten van een zomers briesje.
 

Tip 3: Geef je kinderwagen kleur.

De zomer staat voor de deur en het enige wat je nodig hebt om het af te maken is een spetterende kleur. Bekijk de levendige zomerlooks om jouw perfecte stijl te vinden: Premium Pink, Timeless Taupe en Modern Blue. De Joolz Day+ is de perfecte partner voor al je zomerse avonturen met het gezin.

Tip 4: Met een ijskoffie in de hand zelfverzekerd op pad.

Als ouder kom je toch altijd handen tekort? Maar nu niet meer. Want de Joolz Day+ is met slechts één hand te gebruiken! Het slimme design heeft allerlei handige trucjes voor gebruik met één hand en kan ook eenvoudig met één hand worden bestuurd. De andere hand kun je dan gebruiken voor dingen die je als ouder tegelijkertijd ook moet kunnen doen. Of voor een heerlijke ijskoffie natuurlijk.
 

Tip 5: Het perfecte gezinsuitje.

Tenslotte hebben we nog de laatste gouden tip voor je: dit is een van de perfect slimme functies van de Joolz Day+. Omdat deze beauty op tafelhoogte staat, kun je volop genieten van je gezinsuitje terwijl je toch op gelijke hoogte zit met je kind. Je kunt overal makkelijk bij en je kunt lekker genieten van een maaltijd met het hele gezin! Dat is toch cool?

Het is niet verwonderlijk dat deze design-kinderwagen de ene na de andere award in de wacht sleept: Joolz heeft aan alles gedacht, tot aan de allerkleinste details toe. Zoals de wiegventilatie waardoor je baby eenvoudig de wereld kan ontdekken terwijl jij op pad bent, de geïntegreerde LED verlichting voor extra zichtbaarheid (handig als de het zomerzonnetje onder is gegaan), en het supereenvoudige inklapsysteem waarmee je hem in een handomdraai rechtopstaand wegzet. En de kers op de taart? Een levenslange garantie, wat de iconische Joolz Day+ tot een slimme keuze maakt voor elk type ouder.
 

Nu ben je helemaal klaar voor al je zomerse avonturen. Ontspan, ga eropuit en geniet van het weer terwijl je je kindje beschermt tegen de zon!

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Joolz.

Ontdek nu in onze shop !
Olvarit
Papflessen babymaaltijd pasta bolognaise aardappel 8M 2x200g
3.14
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Olvarit
Papflessen babymaaltijd pasta bolognaise aardappel 8M 2x200g
3.14
Kopen
67%
Olvarit
Groentenpap babypuree wortel aardappel 4M 2x125g
2.70
Kopen
The Duchess
Botanical Gin & Tonic alcoholvrij
17.73
Kopen