Babyboom
Babyboom
Baby

Help, mijn haar valt uit na de zwangerschap!

2 min
Wellness, Hygiëne
Baby

Help, mijn haar valt uit na de zwangerschap!

2 min
Éveil, Santé
Tijdens je zwangerschap ziet je haar er beter uit dan ooit tevoren: het is glanzend, volumineus en groeit snel. Bij de meeste kersverse mama’s treedt er echter enkele maanden na de bevalling haaruitval op. Het is een normaal verschijnsel dat alopecia postpartum genoemd wordt.

Haaruitval na de zwangerschap kan een heleboel verschillende oorzaken hebben: onder andere hormonale veranderingen, stress, een minder evenwichtige voeding en vermoeidheid zijn de boosdoeners. De hoeveelheid haar die je verliest en de duur ervan verschillen van persoon tot persoon.
 

Geef overmatig haarverlies geen kans met het ultieme haarverzorgingsritueel

Incorporeer een olie, shampoo en conditioner in je haarverzorgingsritueel die mild zijn voor je haren en specifiek ontwikkeld zijn tegen haaruitval, zoals de Neogen™ producten van Fagron. Dankzij speciale technologieën werken zij stimulerend ten opzichte van de haargroei en zal je minder haaruitval ervaren. Zelfs de haarborstel die je gebruikt is van belang: een borstel met massagepinnen stimuleert bijvoorbeeld de bloedsomloop ter hoogte van de hoofdhuid, wat de haargroei extra stimuleert!

1) NeoOil™ haarolie rijk aan essentiële oliën

NeoOil™ hydrateert en herstelt de hoofdhuid en werkt sebumregulerend. Deze olie wordt ingemasseerd op de hoofdhuid, haarwortel en -uiteinden, waarna het 10 minuten moet inwerken.

Zijn werking berust op de gepatenteerde TrichoTech™ technologie, die gebaseerd is op plantenextracten. Door de samenstelling uit 7 essentiële oliën wordt de haargroei gestimuleerd, krijgt het haar zowel meer volume als meer glans en pluist het minder. Deze oliën zijn bovendien sebumregulerend, antiseptisch en verminderen roos en jeuk.

Door de olie in te masseren wordt de bloedtoevoer lokaal verbeterd, wat zorgt voor een hernieuwing van de haarfollikels en bevordering van de haargroei.


2) NeoWash™ shampoo met zachte tensiden

NeoWash™ reinigt, hydrateert en verzacht het haar. Het behoudt eveneens de haarfysiologie. De shampoo wordt aangebracht op nat haar en de hoofdhuid, waarna het 2 minuten ingemasseerd wordt en daarna uitgewassen. Dit proces wordt vervolgens nog eens herhaald.

Ook de werking van NeoWash™ berust op de gepatenteerde TrichoTech™ technologie. Door de aanwezigheid van milde surfactanten en tamarinde-extract wordt het haar gevoed en versterkt.


3) NeoCond™ ultravoedende conditioner

NeoCond™ behoudt de haarfysiologie, hydrateert, verzacht en herstelt de haarschubben. De conditioner wordt voornamelijk op de haaruiteinden aangebracht na het gebruik van NeoWash™ en moet 2 tot 3 minuten inwerken, waarna het uitgespoeld kan worden.

Net zoals NeoOil™ en NeoWash™  berust ook de werking van NeoCond™ op de gepatenteerde TrichoTech™ technologie. De aanwezigheid van jojoba-, avocado- en arganolie zorgen ervoor dat het haar meer glanst en voorkomt pluizen. Verder zijn er nog het tamarinde-extract dat het haar voedt en versterkt en rijstproteïne dat zorgt voor meer volume.


4) NeoBrush haarborstel

Deze haarborstel is vervaardigd uit bamboe en is voorzien van massagepennen die de hoofdhuid masseren, waardoor de bloedcirculatie en de haargroei bevorderd worden. Deze borstel is geschikt voor elk haartype en elke haarlengte, eveneens voor personen die last hebben van een gevoelige hoofdhuid.

 

Tip: Combineer NeoOil™, NeoWash™ en NeoCond™ voor een optimaal resultaat. 

Met dit drie-staps-ritueel haal je het maximum uit je haarverzorging. De Neogen™ producten ruiken bovendien heerlijk, je waant je meteen in wellness-sferen! Het is hét me-time moment waar elke kersverse moeder naar verlangt.

 

Deze producten zijn verkrijgbaar in de apotheek of op www.neogenhaircare.be.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Fagron.

Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles witte wijn
5.79
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles witte wijn
5.79
Kopen
MAM
Easy Start Anti-Colic vis set
58.99
Kopen
Nuby
Nagelverzorgingsset groen
4.99
Kopen
En nog meer ...
WellnessHygiëne