Babyboom
Babyboom
Zwanger

Tannine gladmaken, tijdswinst voor u!

2 min
Schoonheid
Zwanger

Tannine gladmaken, tijdswinst voor u!

2 min
Éveil, Santé
Tannine gladmaken is essentieel voor de schoonheid van het haar. Een nieuwigheid op de markt is deze beroemde egalisatie van tannines. Waarom is dit zo speciaal? En waarin verschilt het van andere verzorgingen? Wij vertellen je er hier alles over !

Tannine gladmaken, wat is het?

Tannine gladmaken : Het is een smoothing waarbij gebruik wordt gemaakt van een zuur plantaardig eiwit gemaakt van druiven. Het zal helpen het haar te voeden en het te verrijken met eiwitten. Dit maakt het haar veel zachter, soepeler en makkelijker doorkambaar. Het biedt ook bescherming tegen vocht. Als je normaal gesproken kroezen hebt door de vochtigheid in de lucht of door zweet, zal gladmaken met tannine dit verhelpen.

De specificiteit van deze smoothing is dat het volledig natuurlijk is en geschikt is voor alle haartypes. Bovendien bevat het geen chemicaliën. Met andere woorden, het vormt geen gevaar voor uw haar en uw gezondheid.Maar zoals bij elk cosmetisch product raden we je aan om advies in te winnen bij een professional en een test uit te voeren op een van je sloten.

De voordelen van tannine smoothing:

- Herstelt gespleten punten en maakt je haar gezond

- Versnelt de haargroei

- Geschikt voor alle haartypes

- Gaat tot 6 maanden mee

- Vergemakkelijkt het stylen

- Bestand tegen zon, zeezout en zwembadchloor

- Heeft ontstekingsremmende eigenschappen

Tannine smoothing en Brazilian smoothing, wat is het verschil?

Tannine gladmaken :Het is bekend dat Brazilian smoothing het haar verrijkt. Het wordt vaak aanbevolen wanneer uw haar in kritieke toestand verkeert of wanneer het moeilijk te stylen is. Het geeft je haar leven en glans, maar het verandert ook de vorm van je haar, waardoor het perfect glad wordt.

Formaline is een schadelijk en kankerverwekkend bestanddeel voor de gezondheid. Het is verboden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Tannine smoothing bevat echter geen formaline, in tegenstelling tot klassieke Braziliaanse smoothing. Dit is de reden waarom het wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen, maar ook voor kinderen, zonder enige angst.

Een ander positief kenmerk van tannine smoothing is dat  het de vorm van je haar verandert niet. Na een paar maanden kunt u uw mooie krullen, beetje bij beetje, zonder problemen terugkrijgen!

Formaline, een heel reëel gevaar voor zwangere vrouwen

Bepaalde producten moeten worden verboden voor zwangere vrouwen, met name bepaalde behandelingen met formaline. Zoals hierboven vermeld, bevatten sommige egalisaties formaldehyde. U moet zich daarom informeren over de componenten van het te gebruiken product.

Formaline is ook kankerverwekkend. In feite mag het niet worden ingeademd. Naast kanker veroorzaakt het allergieën en tast het het zenuwstelsel aan. Regelmatig gebruik van formaline of een te hoge dosis kan foetale misvormingen veroorzaken, om nog maar te zwijgen van het risico op een miskraam...

Het is daarom noodzakelijk om uw baby en uzelf te beschermen In Europa vereist de wet dat ontkrulproducten niet meer dan 0,2% formaline mogen bevatten. Geef, naast een afvlakking met tannine, altijd de voorkeur aan een volledig organische afvlakking

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Schoonheid