Babyboom
Babyboom
Baby

Terug aan het werk. Hoe moet het nu met borstvoeding?

2 min
Speciaal voor Mama
Baby

Terug aan het werk. Hoe moet het nu met borstvoeding?

2 min
Éveil, Santé
<p>Je kiest voor borstvoeding maar je weet nog niet of dat gaat lukken als je weer aan het werk moet. Je vriendinnen vertellen je over tepel- en speenverwarring. Bij anderen weigert de baby de fles met moedermelk. Wat nu?

Terug aan het werk. Hoe moet het nu met borstvoeding?

Je kiest voor borstvoeding maar je weet nog niet of dat gaat lukken als je weer aan het werk moet. Je vriendinnen vertellen je over tepel- en speenverwarring. Bij anderen weigert de baby de fles met moedermelk. Wat nu?

Medela Calma: een unieke speen voor werkende mama's die toch borstvoeding willen geven

Medela Calma is de oplossing voor mama's die kiezen voor borstvoeding. Calma is een unieke speen, speciaal ontwikkeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat ze kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst hebben geleerd. Met Calma behoudt je baby zijn natuurlijke zuigtechniek, waardoor de kans op tepel-en speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd wordt.

Kiezen voor borstvoeding, ook als het even niet kan. Hoe werkt Calma?

De Calma werd ontwikkeld op basis van de resultaten van onderzoek in samenwerking met de University of Western Australia. Daaruit blijkt dat een baby die borstvoeding krijgt al snel leert dat hij een vacuüm moet creëren om de moedermelk te laten stromen. Op de website van Medela vind je een aantal interessante video's die je uitleggen hoe een baby aan de borst zuigt.

Calma is een unieke speen voor baby's dieborstvoeding krijgen, omdat ze kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst hebben geleerd. Of u nu rechtstreeks borstvoeding geeft of de Calma gebruikt, de baby moet een vacuüm creëren om de melk te laten stromen. Zodra de baby pauzeert, stopt de stroom - net zoals bij borstvoeding.

Zoals bij borstvoeding kan uw baby:

  • drinken, pauzeren en ademen volgens zijn natuurlijke ritme,
  • zijn eigen vacuüm creëren door een combinatie van tong- en kaakbewegingen,
  • zijn natuurlijk zuigtechniek gebruiken. Zo ondersteunt Calma een makkelijke omschakeling van borst naar fles en, wat het belangrijkste is, weer terug naar de borst.

Waar kan ik Calma kopen

Op de website van Medela vind je een overzicht waar je Calma in Vlaanderen en Nederland kan kopen.

Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen
75%
MultiMam
Kompressen
8.89
Kopen
Medela
Moedermelkbewaarzakjes
10.99
Kopen
En nog meer ...
Speciaal voor Mama