Babyboom
Babyboom
Zwanger

Water, de bron van het leven… in je buik!

2 min
Zwangerschap gezondheid, Wellness
Zwanger

Water, de bron van het leven… in je buik!

2 min
Éveil, Santé
Ze zeggen wel eens ‘tijdens je zwangerschap eet je voor twee’, maar het is vooral sterk aanbevolen om voor twee te drinken! Uiteraard, een maximum aan natuurlijk mineraalwater. Waarom het kwaliteitswater van Chaudfontaine® een uitstekende keuze is tijdens je zwangerschap en hoeveel je moet drinken? Dat lees je hier!

Van water tot… vruchtwater!

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam water nodig om je bloedvolume te verhogen, zodat de placenta en het vruchtwater zich kunnen ontwikkelen. Die houden de foetus warm en beschermen hem tegen bepaalde infecties. Zonder water is er ook geen veilige cocon voor je baby. Hydrateren is dus de boodschap! Zo is de kans op bepaalde zwangerschapskwaaltjes, zoals urineweginfecties, trouwens ook kleiner.

 

Zuiverende werking

Wees tijdens je zwangerschap even nauwkeurig in je waterkeuze als in je voedingskeuze. Want de ideale samenstelling van essentiële mineralen in kwaliteitswater bevordert de werking van je nieren en de stofwisseling met je baby. Dat het mineraalwater van Chaudfontaine® daarnaast ook een zeerlaag nitraatgehalte (< 1 mg/l ) heeft, maakt het uitermate geschikt voor de baby in je buik én in je armen. 

Van leven geven, krijg je dorst

Het leven schenken aan een klein wonder, daar krijg je dorst van. Logisch, als je weet dat een foetus van 6 maanden voor 90% uit water bestaat. Een mama to be heeft dus al snel 1,5 tot 2,5 liter natuurlijk mineraal water per dag nodig. En dat blijft zo als je na je zwangerschap borstvoeding geeft. Chaudfontaine® is perfect in evenwicht in mineralen, dankzij het natuurlijke filtratieproces dat meer dan 60 jaar duurt. Net om die reden blijft het de beste keuze als jij binnen enkele maanden (borst- en) flesvoeding geeft.

Wist je dat…?

...de temperatuur van bronwater, na een lange ondergrondse reis in de Belgische Ardennen, maar liefst 37°C meet? Vandaar de naam Chaudfontaine®! 

Ontdek nu in onze shop !
82%
Avril
Maxi katoenen vierkanten
4.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
82%
Avril
Maxi katoenen vierkanten
4.00
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket geboorte - Nederlands
0.00
Kopen
84%
Bambix
Berenkoekjes met honing 6x2 stuks 150g
2.14
Kopen